Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
EDIT:
Tutaj jakiś raporcik. Zapowiada się ciekawie:
http://www.bluelight.org/vb/threads/754 ... alogue-yet
Zróżnicowane opinie. Głównie opisywano a-POP jako bardzo lajtowe MDPV:
http://www.chemsrus.com/forum/6-stimula ... mitstart=0
Sniff nie wiem jak wypada bo jeblem w nos tego resztke z tego co odsypalem do vapo , ale niewiele tego bylo bo może max jakies 25-40mg,,, Coś tam posmyralo ale cieżko cokolwiek wiecej nt napisac po takij malej dawce...
Z tym ,że testowalem to w trakcie 24h ciągu na HEX-EN`nie także z powodu tolerki krzyżowej mogłem wołgle nie poczuć dzialania tego.
God bless America !!
smilewholesale.eu
Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
Smacznego chłopaczku, pisz częściej bo kocham tfoje posty.
Życie to najlepszy narkotyk...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.