Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Empatia i orzeźwienie wzięły się pewnie z samej obecności kota (szczególnie, że jak piszesz nie masz na niego wielkiej tolerancji). Też mam kota i gdy mruczy siedząc mi na kolanach, to działa to antydepresyjnie. Prawie jak terapia poprzez jeżdżenie na koniu. Zazdroszczę Ci jednak "wystrzelenia" podczas przebywania z kotem. Mój kot działa na mnie raczej usypiająco, co nie pomaga mi w rozleniwieniu. Chyba potrzebuję aktywniejszego kompana.
Podsumowując, napisz nam co podałeś kotu, a wtedy będziemy mogli Ci pomóc,
~
Te kilka godzin to za mało, żeby aż 4mg klona zeszło. Ja po 1mg nie czułbym metkata prawie w ogóle. Klonazepam działa ok. 8h, czas półtrwania to prawie półtorej doby. Pewnego razu zjadłem klona 2mg, i po kilkunastu godzinach wrzuciłem 25I-NBOMe, nie poczułem nic. Dla klona musi upłynąć z doba. Dawka klona też jest wysoka.,..
Im wiem więcej tym mniej mówię
Zapobiegają psychozą, rozbieganiu, schizom i normują puls i bicie serca.
Wjazdu nie osłabiają, tylko częściowo dalsze działanie.
Benzo na pewno nie podbiją działania tego drugiego (serio...? Kto tu pisze że jedno drugie wzmacnia?)
Ciężko mi powiedzieć ile spłycają ale tak jak London pisze- bardziej normalizują efekt wystrzelenia, może trochę serce a na pewno i przede wszystkim – głowa.
Co za tym idzie – także to co lubimy w kocie najbardziej
"Rutyna to rzecz zgubna "
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.