Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Jak w tytule, z czystej ciekawości ile może znieść ludzkie ciało.
Tylko się nie wzorować. Ja zaczynam:
180/120 i puls 160 oraz 200/40, pulsu nie pamiętam, ale to świeżo po operacji pod opieką.
  • 1095 / 34 / 0
190/90, puls nie pamietam, po 2 pixach na MDEA (niespecjalnie mi sie podobaly). Na disko mialem cisnieniomierz ze soba heheheeh.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 84 / / 0
190/135 puls 130 - winstrol + tesc + etylofenidat , na kacu po melanzu , p wypiciu energy drinka na pusty zołądek- najgorsze z wszystkich wymienionych. sporo tescia poszło w krew.
  • 3854 / 315 / 0
Tylko czekać, aż ktoś krzyknie - challange accepted, a następnie jakiś znajomy, wjebie screen aktu zgonu ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 45 / 1
Ciśnienie 170/110, bpm 150
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 823 / 11 / 1
Puls 160 i to było już dla mnie za dużo... Był jeszcze przypadek, że urządzenie mi wariowało z pomiarami raz 180 raz error...ale czułem, że jest grubo za grubo - kochane benzo :heart: Norma po każdych stimach u mnie to 130 nawet po minimalnych dawkach więc wnioskuje, że mam dość wrażliwe serce.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 34 / / 0
180/110 na trzeźwo u lekarza, kiedyś zdechne od stresu.
  • 32 / / 0
około 180/100 jak byłem zmuszony iść do urzędu wyrobić jakieś papiery, dawno temu jak sie bałem wychodzić z domu, po wizycie wyglądałem jakbym wleciał do basenu :-D
  • 11 / 4 / 0
250 / 150 po 3mmc, hemoroid mi wyskoczył ale przeżyłem :)
  • 766 / 136 / 6
Aż tak potrzebujecie pożywki dla Waszego marnego ego, że licytujecie się poziomem głupoty i stopniem uszkodzenia układu krwionośnego? :-(

Za 24 godziny zamykam i usuwam temat, jeśli nikt z moderacji nie wyrazi sprzeciwu.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.