Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 329 / 5 / 0
Jak radzić sobie z zatrzymaniem moczu po PST? Jest to dla mnie wyjątkowo problematyczna sprawa -.-
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 510 / 6 / 0
Ja zazwyczaj siadam na kiblu i w skupieniu próbuję coś wycisnąć. Czasami zmieniam pozycję między siedzącą, a stojącą. Nieraz dla pomocy, gdy się nagrzeję niczym piec hutniczy i jest naprawdę trudno, odkręcam wodę w kranie i wsłuchuję się w jej szum, często mocząc w niej palca, co dodatkowo pomaga. A jak fajnie się siedzi! (zresztą prawie wszystko się fajnie robi po opio). Zazwyczaj po kilkunastu minutach w końcu się udaje (czasami dłużej, jak przysnę na kiebelku). A jaka satysfakcja jest, gdy w końcu osiągnę cel!
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Lepiej napisz gdzie udało kupić się mak, który zatrzymał mocz.
  • 625 / 28 / 0
weź nospę
also, mi mocz zatrzymywało tylko na początku
z tego wnioskuję że jesteś początkującym zawodnikiem
chcesz dobrą radę ?
rzuć to gówno
wydaje się że skręta nie jest wcale tak łatwo się dorobić, ale tka naprawdę uzależnienei psychiczne jest najgorsze i od opio nie ma ucieczki
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 284 / 17 / 0
W ciągu wszystkie efekty uboczne znikają ;)
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 811 / 5 / 6
Nospa jako tako daje rade. Ewentualnie kucnąć pod prysznicem i polewać się ciepłą wodą - wtedy popuszcza elegancko :-)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
No mi np. zawsze moja ukochana puszcza wodę z kranu albo ja jej, a jak w plenerze jesteśmy to udajemy, że odkręcamy kran i też działa %-D Najlepiej w plenerze cisnąć na pęcherz, ale nie tak żeby flaki leciały z dupy ino z umiarem. Ile trwało Wasze najdłuższe 'posiedzenie' jednorazowe żeby się wyszczyć?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 284 / 17 / 0
Po naturalnych opio nigdy nie miałem tego problemu, za to po 2g tramadolu mogłem w nocy przysypiać na kiblu 20 minut i wydusić kilka bezcennych kropel. Ah to były czasy %-D
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 5299 / 104 / 0
Co ćpun to obyczaj, ja zawsze po większej ilości opio mam problemy. Przyzwyczaiłem się do tego stopnia, że uważam to za elementarny element fazy. Ino przy niewielkich ilościach problemów nie ma. Wychodzę z założenia, że kilka browarów i samo se popłynie żółtym, parabolicznym strumieniem
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 811 / 5 / 6
pilleater pisze:
No mi np. zawsze moja ukochana puszcza wodę z kranu albo ja jej, a jak w plenerze jesteśmy to udajemy, że odkręcamy kran i też działa %-D Najlepiej w plenerze cisnąć na pęcherz, ale nie tak żeby flaki leciały z dupy ino z umiarem. Ile trwało Wasze najdłuższe 'posiedzenie' jednorazowe żeby się wyszczyć?
Moje najdłuższe posiedzenie na tronie trwało jakieś pół nocy %-D Co prawda nie siedziałem cały czas, tylko powiedzmy co 10 minut z nadzieją, że coś poleci... Zacisło mnie po sporej dawce kodeiny i pst.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.