Ja biore trittico CR na wieczór narazie w dawce 50 mg ale wogule mi nie pomaga zasnąc,wręcz przeciwnie wierce sie dlugo w łóżku zanim zasne.W jakiej to dawce brać żeby dobrze działało na sen?A może by brać to z rana bo po wieczorenej dawce tego jestem taki jakis pobudzony i nie chce mi sie spać.
A tak wogóle jaką siłe działania ma trazodon w porównaniu np do fluoksetyny czy sertraliny? może ktoś wie?:)
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych
Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.
Mike Tyson dzieli się nietypowymi metodami treningowymi, obejmującymi środki psychodeliczne
Świat boksu jest gotowy na jedną z najbardziej niespodziewanych i kontrowersyjnych stroll roku. Mike Tysonlegenda wagi ciężkiej, stanie naprzeciwko Jake Paul w walce, która wzbudziła zarówno oczekiwania, jak i kontrowersje.
Przedawkowania leków i narkotyków. Szkocja „europejskim liderem” liczby zgonów
Szkoci mają spore powody do obaw. Ogłoszona trzy lata temu „krajowa misja” walki z nadużywaniem narkotyków i zmniejszenia wskaźnika śmiertelności z powodu przedawkowania nie przyniosła pożądanych rezultatów.