Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Grasssior pisze:to przechodzi jeśli o tym nie myślisz, skupiasz się na innych zajęciach. Nie można wkręcać sobie choroby, spać regularnie i stronić od substancji psychoaktywnych a przynajmniej ograniczyć ich spożywanie. Sam przeżyłem derealizacje i depersonalizacje, wszystko mija.
U mnie wystąpiło po (po)łączeniu DXM + GBL + THC + alko + władek.
Kilkanaście razy łączyłem max 2/3 środki z tych wymienionych a typowa depersonalizacja wystąpiła po wymienionym wyżej miksie.
Przeszło po około dwóch tygodniach,wspomagałem się kurkumą i dużo przebywałem w towarzystwie innych osób,co wydaje mi się pomogło.
Oczywiście odstawiłem wszystkie dragi,łącznie z alkoholem.
Jeżeli u Ciebie minęło to po jakim okresie czasu (przybliżonym) i co spowodowało dr/dp jeśli można wiedzieć?
Grasssior pisze:Depersonalizacja minęła po około miesiąca od pierwszego wystąpienia, derealka po 3-4 miesiącach. Przestań się na tym skupiać, staraj się mieć przysłowiowo wyjebane a to minie.
Jeżeli u Ciebie minęło to po jakim okresie czasu (przybliżonym) i co spowodowało dr/dp jeśli można wiedzieć?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.