Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Jak w nazwie tematu. Potrzebuję wiedzieć jakimi substancjami mogę skutecznie zmniejszyć popęd seksualny. Myślałem o SSRI (np. taki Citaprolam), ale to na reckę :-/
  • 111 / / 0
Stary - masz ten sam problem co ja 7 albo 8 lat temu. citalopram zmniejszy na początku, ale potem będzie tak jakby odbicie, i nie będziesz mógł się opamiętać. Wydaje mi się, że Valium - ale z kolei nie tyle, co go Andreas Munzer wpierdalał...
  • 201 / / 0
Tylko Valium czy ogólnie benzosy? Jak chłop jurny, a kobita nie tyle nie chce co po prostu nie odczuwa takiej potrzeby (niewielki popęd) pojawia się problem... pierdolca dostane jak nie znajdę czegoś po czym mi się bzykać nie będzie chciało... mimo, że nigdy nie uważałem się za osobę o nadmiernym popędzie.
  • 111 / / 0
TYLKO Valium :)
  • 749 / 85 / 0
Agoniści 5-ht1a.
  • 1345 / 6 / 0
Brom (czyli wszystkie bromowodorki, np. bromowodorek dekstrometorfanu).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 463 / 7 / 0
Polecam Ci znaleźć partnerkę o podobnych do Twoich potrzebach seksualnych. Nie otępiaj swoich pragnień i hormonów jakimś gównem, stary.
  • 201 / / 0
Virus X pisze:
Polecam Ci znaleźć partnerkę o podobnych do Twoich potrzebach seksualnych. Nie otępiaj swoich pragnień i hormonów jakimś gównem, stary.
Partnerki nie zmienię, kocham tę kobietę i nie zostawię jej tylko dlatego, że mam parcie na tarcie, a ona nie. Chce po prostu chociaż delikatnie osłabić swój popęd dla własnego komfortu. Znacie jeszcze jakieś substancje (nie muszą to być konieczne jakieś psychoaktywy, może są jakieś ziółka, które by mi pomogły) lub sposoby by osłabić popęd? Odrazu zaznaczam, że walenie gruchy, nawet 50 razy dziennie niewiele da, mógłbym dokonywać samogwałtu co chwilę, a przy niej i tak mi pała furkocze jak ruski wentylator.
  • 111 / / 0
To spróbuj może dziurawca...
  • 1345 / 6 / 0
Ciężka sprawa, miałem podobny motyw. Walenie konia nic nie daje.

Bender

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.