Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
ej chłopaki nie wiem co mi jest jadłem wczoraj acodin w sumie gdzieś z 40 ich zjadłem a teraz takjakby mi uszkodziło mózg prosze was nie żartujcie sobie ze mnie co to może być? Czy to jakaś dziwna zjeba po prostu?
  • 883 / 10 / 0
Standard. Acodin ryje czachę. Powinno przejść. Może po paru dniach, może po tygodniu, może po miesiącu, ale w końcu się wszystko unormuje.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 52 / 1 / 0
poważnie? Ale ćiąle mam takie uczucie jak by mni3 przymulało :X
  • 827 / 3 / 0
Będzie dobrze, zajmij się zwyczajnym życiem, nie kieruj swoich myśli w tym kierunku bo tylko się nakręcasz, a zejść musi – nawet nie będziesz wiedział kiedy :) I acodin raczej nie uszkodził Ci mózgu :) Wytrwałości (i może nieco spokoju, dystansu) życzę.
Ostatnio zmieniony 28 września 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 283 / 1 / 0
Jak sie ćpa to prędzej czy pózniej osiagniesz stan który cie przerośnie, normalka, wyciągnij wnioski na przyszłość a najlepiej juz nie ćpaj ;-)
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 3127 / 27 / 0
Przedawkowałeś lek na kaszel, czego się spodziewałeś? Wakacje się skończyły, więc wyrusz do szkoły.
High, how are you?
  • 52 / 1 / 0
ej chłopaki najgrosze jest to że nic nie przechodszzi !

ta-tarara, scalono - surveilled

prosze 2powiedzcie co mam robić! ;((
  • 827 / 3 / 0
Przestać się nakręcać minęły ledwo 2,5 godziny a Ty się tu rozczulasz nad sobą. Napisz jutro jak się czujesz, jeśli nie będzie faktycznie poprawy to można będzie dyskutować. Póki co zastosuj się do rad już Tobie podanych. Pokory, spokoju i nie skupiaj się na sobie…
ps. korzystaj z funkcji edycji swoich postów - nie pisz jednego pod drugim.
Miej dystans
  • 232 / 8 / 0
A co ci dolega w ogóle?
  • 3 / / 0
lol, stareńki, ja kiedyś walnąłem 14 piguł przez 8 godzin. Jak się obudziłem, to następne 5 dni mi szumiało w uszach a przy obracaniu głowy miałem wrażenie, jakby hamował koło mnie narciarz. Ale przeszło. Wyluzuj.

Wujek Dobra Rada mówi - jeżeli nie potrafisz opanować paniki, skontrolować tego co się z tobą dzieje po dragach - nie bierz. Bo się kiedyś tak nakręcisz - że nie wrócisz. Po prostu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.