>>>>> Dlaczego w Polsce nie ma już tak dobrych dropsów jak w latach 2005-2008 ????? <<<<<<<
Napisałem od 2005 dlatego ze w tym roku rozpocząwszy przygodę z MDMA. Juz w 2008 było bardzo ciężko o dobre kola z MDMA.
Co się zjebało dlaczego ludzie którzy się tym zajmowali, przestali działać, przecież popyt byłby nie ziemski.
Granice tez mamy otwarte, łatwiej importować. Nie wiem....
Tak bardzo tęsknie za tymi czasami, gdzie dojść było kilka, te imprezy, wypady...
Pozostaje nam tylko czekać na zmiany, jestem ciekaw jak sytuacja wygląda u naszych sąsiadów Czechy,Niemcy,Słowacja....
- bez sprawdzenia testerem nie wiesz co dostajesz(Marquis)
- 95% to jakieś RC albo dodatki mefedronu, rzadziej amfetaminy
Ostatnio u nas(Śląsk) hulały niebieskie punishery, gościu który je rozprowadzał podobno sam je lepił, na testach za każdym razem wychodziło co innego, ale wiekszość niby MDMA(czarne z fioletowym na Marquisie, ale często też i zielone) koniec końców okazało się to jakimś syfiastym RC, po którym głowa bolała tak, że nic nie chciało się.
Jak dla mnie to dobre 1,5 roku nie ma nic dobrego :( ( gdzie i tak wtedy było syfiasto)
A nad czystym MDMA, to zapomnij - mi nawet zdarzyło się że chop chciał wkręcik nam skrystalizowaną saletre....
Postaram się w sprawach medycznych pomóc ile tylko mogę, jak zawsze :]
drugsdata to nie jest wyznacznik.
w nl bardzo popularne jest wrzucanie do tabletek 4cmc 3cmc
18 października 2021horalky pisze: @DavidGrimReaper odnoszę wrażenie, że jest zupełnie odwrotnie niż piszesz, w 95% przypadków w pigule jest MDMA. Wystarczy przejrzeć analizy z drugsdata czy safersparty. Polecam Ci rozejrzeć się na torze.
Będe miał na sylwestra od nowego ziomka, ale nie nakręcam się.
Postaram się w sprawach medycznych pomóc ile tylko mogę, jak zawsze :]
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.