...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
  • 1095 / 34 / 0
więc tak: niebawem mam sprawę i zamierzam pójść na detox po to aby nie być na tej sprawie. Aktualnie nic nie biorę zatem mam się dobrze fizycznie. Będę tam siedzial jakieś 2 tygodnie i tak wpadłem na pomysł, żeby wcisnąc kit dla lekarza, że jestem wjebany w heroinę i klonazepam. heroina (brałem raz kodę i trampka kilkanaście razy) dlatego, że podają wtedy metadon (jak byłem tam wczesniej to klientka dostała 30ml mietka pierwszego dnia) a ja tego nigdy nie brałem, a chcę spróbować. No a w zestawie do tego kloniacze, żeby się nie nudziło zbytnio..

Jak coś to co mam mówić odnośnie tego ile brałem, jak długo itp..??

Może zrezygnować z kloniaczy, albo wziąść same klony? nie chcę mieć sytuacje, że będę nieprzytomny itp i nie chcę zeby mnie stamtąd wyrzucono.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.