Ja jadę na 100% 18 kwietnia, bilet mam już od czerwca zeszłego roku.
Po dzisiejszym robię przerwę
Są rzeczy warte każdych pieniędzy... i nie jest to na bank na tynk beton The Wall :finger: - szybciej "Meddle" albo "Atom Heart Mother Suite" or smth lk tht.
AAALE!: pojechałbym se :'(
Kocham tego smutaska, tego psychola, faszyste, organiste -zmiste - to one powiedział, cyckuje:
Muzyka jest wszędzie. Każdy dźwięk może być muzyką. Nadaliśmy im tylko kolejność.*
Nie ma nie ma, już tego pięknego - jest mur ze styropianu, lasery i diody, kombat przewody a dźwięki jajka czy stukanie o szklankę ze szkocką niknie w odmętach studyjnych (!) albo i nie, ale nie tych, bo na złej poetyce zassanych.
* - cytowałem siebie, ale Waters mówił podobnie do mnie.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Deathlover pisze:pierdolę, widzialem już Watersa pare lat temu w Warszawie
Maskadrone pisze:ale i tak VIPowskich nic nie przebije - 7-8 stów za lampkę szampana i farelkę pod stołem
Niedziela, 17 Kwietnia 2011 23:03 pisze:Roger Waters "The Wall" - nowa pula biletów trafila do sprzedazy!
Pierwszy koncert juz 18 kwietnia! Drugi - nastêpnego dnia!!!
Produkcja rozpoczela sie pelna para co umozliwilo nam zwolnienienie do sprzedazy blokowanych wczesniej (wlasnie ze wzgledów produkcyjnych) sektorów/rzedów.
Trafila dzis do sprzedazy pula biletów zarówno na pierwszy jak i na drugi dzieñ koncertu - w cenie 220 zl, z bocznym widokiem.
Pozostalo równiez jeszcze pare ostatnich miejsc do Golden Circle na 19 kwietnia.
Wystarczy wejsc na strone Live Nation i kliknac by wziac udzial w tym wyjatkowym wydarzeniu!Bilety dostêpne tez w outletach w Warszawie, Lodzi i okolicach - lista na eventim.pl.
W pierwszym i drugim dniu koncertu uruchamiamy równiez sprzedaz w Atlas Arenie od godziny 14ej w kasie kolo bramy nr 1 – ostatnie sztuki VIP (699 pln), GC i miejsca z widokiem bocznym ograniczonym.
ZAPRASZAMY!
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.