...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
A wiec było to tak narkonakutowało sie beztrosko przez lata az do czasy gdy nie dało połączyc sie normalnegozycia z tym tak jakos sie ułozyło i powiem ze mysłałem ze bedzie gorzej ale skonczyło sie na 2miechach w psycholu na konskich dawkach neuroleptyków i bardzo mocnej woli powiem wam ze niebyło łatwo ale nikt nie mowił ze bedzie poza zmienionym postrzeganiem swiata na lepszcze uszczerbek na zdrowiu zerowy... jestem zadowolony z mmojego wyczynu wszyscy znajomi mowią jak tak bez osrodka długich terapi i hgw czego jeszcze pytaja jak ty dałes rade jak... jak a ja odpowiadam ze ja nigdy nie widziałym w tym przymusu a wrecz odwrotnie poznawałem lepiej siebie az terazmoge powiedziec ze jestem człowiekiem w pełni spełnionym i nie napuszonym jak paw tylko rozumiejący swoje problemy ich przyczyny i powody dlaczego zbłodziłem i dlaczego sie odnalazłem w tej pustce pełnej kuieł bez serca........
3podstawowe prawdy... prawda... g.o.w.n.o-prawda... uja-prawda
  • 5299 / 104 / 0
Jeden sensowny argument, żeby nie wypieprzyć tego tematu?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 845 / 12 / 0
Kury znosza jajka.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
WON !
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
Klamiesz! ja zabiłem, ja... Jakubczyk...oszukała mniee!!!przeeepraaszamm...
Uwaga! Użytkownik scout667 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Zamknijcie ryje. Nie was pytam
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.