Albo jak mówie coś, jakby półoddechem. Jakby mi się baterie rozładowały.
Zdarzało się to w różnych miejscach, wśród znajomych, rodziny, bądź całkiem obcych.
Mam gadane jak cholera: ą , ę tę kurwę ipepę ;-) Czasami aż się sam sobie dziwię, jak potrafię dopasować gadke, do towarzystwa.
Najlepsze bełkoty są na zwale po fecie&alko Bla blu bli ble aaAeeee!uuuuuu
na jedno i drugie polecam minimum skupienia na tym, jak się mówi. na drugim levelu jest 'co się mówi', ale większość tam przed śmiercią nie dochodzi. ja na przykład jeszcze nie dotarłem.
Wniosek: pierdol życie na trzeźwo.
Neko też ładnie to opisał.
Mam nadzieje że to się nie pogłębi, bo w sumie parę lat stoi w miejscu.
Rada : zapalić grassu i język się luzuje i idzie płynnie rozmawiać :)
Jak sobie dorzucę kilka krzyżyków czy ze słoika sypinie się trochę więcej.
Klasyczny bełkot + ślinotok, że na to kurwa tolerancja nie rośnie :#:
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.