Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 166 / / 0
bufedron jest neurotoksyczny?
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
po zjedzeniu grama bufedronu w niecałe 12 godzin , czułem zwale podobna trochę do tej jak po amfetaminie na drugi dzień , chodź spałem w nocy.
  • 519 / 2 / 0
Pod koniec zażywałeś po to żeby poczuć się normalnie pra? Ja wczoraj zrobiłem 700mg w 10h i dziś nie miałem żadnej zwały... do czasu kiedy nie zażyłem bufedronu.
  • 40 / / 0
o ja pierdole,niechcący zajebałem 320 mg tego specyfiku,dobra faza trwała 3h a teraz trwa 28h totalnego doła i bezsenności...nie wiem już co ze sobą zrobić,alko nie pomogło,relanium nie mam...

o ja pierdole dosteje halucynacji,cały pokój się rusza,z lcd robi mi się lcd3d,źle się dzieję,wole jednak mefedron,nawet po 6g w jednym posiedzeniu nie było tak źle.......

zejście mineło i wróciło naspidowanie,w życiu bym się nie spodziewał że tak mnie to pokręci...widać że co rc to rc...nigdy do końca nie wiadomo jak zadziała %-D ciekawe kiedy powróci zejście i czy je przetrwam :scared:
Uwaga! Użytkownik śniący mefiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
też niechcący odwaliłem taki numer najpierw poszło 100mg snif a później 150mg oral jak to się nałożyło to było bajecznie ale po kilku godzinach miałem tego serdecznie dosyć. "Test" poszedł o 9 rano a poszedłem spać dopiero następnego dnia:/ Trzymaj się!
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Yto »
Cieszcie się, że to był "tylko" bufedron. Ale i tak domyślam się, że mogło być ciężko ja po około 0,4 g przyjętego w ciągu całej nocki nie czułem się specjalnie komfortowo więc nawet nie chcę sobie wyobrażać jak takie ilości mogą działać przyjęte jednorazowo. A tak z ciekawości to jak doszło do tych pomyłek? Mieliście nie pooznaczane worki czy jak? A może już taką banię, że nie dało się odróżnić co jest co :D ?
  • 481 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: O*Men »
Ja tak umoczyłem jak gówniarz wlasnie :wall: Miałem gratisa 300mg i gdzies go w kat rzuciłem. Na mefistolocie przypomniałem sobie o tej paczuszce i stwierdziłem ze jak poczuje ze mefiozaur zacznie tracic na mocy to dowale troszke bufa. Jak uknułem tak zrobiłem,majac na uwadze ostrzezenia o wysokiej aktywnosci specyfiku poszło 50mg w dziasło.. i nic
Stwierdziłem max podkurowiony ze to nastepny syf dla ciulików. Zaczołem ogladac "Scarface" na przemian z "Carlito's Way" i zauwazyłem ze w miedzyczasie 'wdziasłowałem' pól wora. Ale efekty mierne-do czasu
Po 1,5h łeb mi rozerwało,gdyby nie benzo to dostałbym pierdolca,pekło by mi serce i czaszka
Kawka ktos napisał? He wolne zarty,dawkowac ostroznie i cierpliwie poczekac a nie 6 minut i nic to trza dorzucic bo was pozamiata %-D Pan Bufisto :diabolic:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Yto pisze:
Cieszcie się, że to był "tylko" bufedron. Ale i tak domyślam się, że mogło być ciężko ja po około 0,4 g przyjętego w ciągu całej nocki nie czułem się specjalnie komfortowo więc nawet nie chcę sobie wyobrażać jak takie ilości mogą działać przyjęte jednorazowo. A tak z ciekawości to jak doszło do tych pomyłek? Mieliście nie pooznaczane worki czy jak? A może już taką banię, że nie dało się odróżnić co jest co :D ?
wysypałem i przyjebałem a potem sprawdziłem ile przyjebałem %-D substancja w dawkach 30-70mg działa pobudzająco,w dawkach 120+ działa na mnie identycznie jak metkat :-) dokładnie ten sam leniwy lot i euforia,nie odróżniłbym jednego od drugiego gdybym nie wiedział co przyjebałem,o dziwo dalsze testy nie przynosiły zejść,bezsenności ani innych efektów ubocznych,trzeba sobie było skalibrować organizm chyba :-D
Uwaga! Użytkownik śniący mefiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / / 0
Jeżeli macie do zarwania CAŁĄ NOC i jeszcze pewnie do tego pół dnia i chcecie to zrobić na bufie - koniecznie zaopatrzcie się w benzo - mimo, że nawet całonocna zabawa z bufem w dużych ilościach będzie wyglądać teoretycznie grzeczniutko, tylko w postaci bezsenności, to się nie zdziwcie na tej bezsenności (kiedy już buf zupełnie przestanie działać!) jakichś halucynacji czy bardzo, bardzo dziwnych CEVów.
  • 481 / 4 / 0
a jakies zespoły sretononinowe i rozne takie atrakcje nie groza po tym?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.