Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Tolerancję mam bardzo dużą. Ilość spożywanych ketonów ograniczyłem w przeciągu ostatniego miesiąca znacznie. Nie będąc pod ich wpływem nie czuję jakiejś ogromnej potrzeby brania ich.
przypuszczenie opieram na swoim przykladzie
wiewi2 pisze:znaczy to najprawopodobniej to, ze z twoja bania nie jest w porzadku, inaczej mowiac masz depresj lub jej poczatki
Poprawka BBCode - PcP
- pierwszy sniff
- aaaaale dobrze...
- 3 min. później zaczyna ogarniać mnie wkurwienie
- wszystko dookoła mnie wkurwia, ludzie coś chcą - mnie to wkurwia, muszę coś zrobić - mnie to wkurwia
- pół godziny później kolejna porcja
- znowu chwila przyjemności i zaraz wraca wkurwienie na wszystko
A im więcej materiału zeszło, tym wkurwienie było większe. :wall:
Właściwie w idealnym momencie mi ten mefedron zdelegalizowali, bo strasznie chujowo zaczynał na mnie działać ;-)
Glauber pisze:Pewnie za dużo ćpacie i brakuje wam serotoniny proponuje zaćpać raz na 7,8 tygodni powinno być lepiej organizm musi odnowić poziom hormonów w mózgu kiedy ma to zrobić jak co tydzień coś zażywacie? nie muszę chyba przypominać,że z braku np. serotoniny wpada się w depresję i złe samopoczucie a jak już coś często zarzucacie to wasze szczęście trwa bardzo krótko bo jak ma trwać dłużej skoro serotonina jest na niskim poziomie
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.