ODPOWIEDZ
  • 394 / 5 / 0
[ external image ]
17-cyklobutylometylomorfinian-3,14-diol
https://pl.wikipedia.org/wiki/Butorfanol

Jest to dosyć dziwny opioid działa na receptory mi oraz kappa (prawdopodobnie coś w podobie pentazocyny). Ze względu na działanie na receptory k (podwyższa poziom adrenaliny więc może zwiększać ciśnienie krwi i powodować halucynacje itp takie jak w przypadku pentozacyny).
Jest to lek coś ala koda/maja z większym działaniem stymulującym.
Znalazłem coś takiego
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2018
Czyli to jest dostępne w polsce (niezabardzo tej stronie wierze więc pytam)?
  • 317 / 12 / 0
W Polsce w Polsce,długa historia,ogólnie,kilka lat temu na Ukrainie była plaga Tramalu tj sprzedawali go bez rececept,w wiekszoci aptek narko mafia opanowała ten interes,taka ciekawostka,zebys ogarnoł ogrom plagi to napisze statystyki,w niektórych powiatach było uzaleznionych 60% ludzi w wieku 17-28lat,no i 2 lata temu weszła ustawa i TRAMADOL wrzucili na liste leków narkotycznych i za jego posiadanie jest pucha,normalnie jak za HELENE czy inne dwarde dragi,wiec wiara wynajduje co chiwle jakies zastepstwa,bo mozesz sobie wyobrazic ile jest wjebanych którzy ciagle próbują ogarnąć substytut,no i najpierw,zaczeła sie koda w róznych postaciach (debile wogóle nie robili ekstrakcji wiec wpierdalali po kilka gram paragówna) łatwo wyobrazic ile odrazu pozdychało debili,wiec przystopowali troszke sprzedaz tych leków mimo ze były OTC,potem weszła dihydrodeoksymorfina od której przez jakies wypełniecze wiara pizgała to I.V tez podejrzewam nie filtrując tego,amputowali nogi rece i takie tam bo zapychało zyły i człowiek normalnie zaczynał gnic,jednoczesnie tez pojawiła sie COAXIL który tez podobno przy małej przeróbce podany I.v działa jak opiat(ja nie kumam,niby w jaki sposób bo chyba nie jest opiatem czy opioidem),no i teraz wprowadzili net STADOL %-D %-D %-D jazda w Hu* co :scared: :scared: :scared:

P.s. Przy okazji Wolny od nałogów napisz cos o dihydrodeoksymorfinie i tym COAXILU cos
ps.ps a i pare linków

WYGLĄD NOGI GOSCIA,SKUTKI ZAZYWANIA CAXILU i DIHYDRODEOKSYMORFINY(NIE POLECAM OGLADAC LUDZIOM O SŁABYCH NERWACH,NAPRAWDE MASAKRA.

http://www.youtube.com/watch?v=EZGkO2xY ... re=related

A TAK WYGLĄDAŁA WOJNA LUDNOSCI W JEDNYM Z MIAST PRZECIWKO TRAMALOWI

http://www.youtube.com/watch?v=qON2LFjbihw

TYLKO ZAWSZE SIE ZASTANAWIAŁEM CZYM JEST LEPSZY SPOŁECZNIE AKCEPTOWANY SPOSÓB NARKOTYZOWANIA SIE,OD KTÓREGO JEST UZALEZNIONYCH NA SWIECIE WIECEJ LUDZI NIZ OD WSZYSTKICH DRAGÓW RAZEM WZIETYCH A MIANOWICE ALKOHOLU?? :finger: :nuts: KTOS WIE :cheesy:
  • 2814 / 14 / 0
Wolny Od Nałogów pisze:
Znalazłem coś takiego
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2018
Czyli to jest dostępne w polsce (niezabardzo tej stronie wierze więc pytam)
Wg.Mp.pl i pharmindex nie występują handlowo preparaty w Polsce z butorfanolem.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:OO:O:O:O:O:O:

O KUUUURWA !!!!

Ci ukraincy sa naprawde niezle kurwa popierdoleni :O

Jak mozna kurwa takie rzeczy iv walic bez jakiejkoliwek sktrakcji ? :scared:

przeciez coaxil to antydepresant jak to kurwa iv mozna walic ? nie no juz mysalem, ze o wszystkim slyszalem a tu taki post bokora rozjebales mnie poprostu na kwalki czlowieku 8-(
  • 641 / 16 / 0
antydepresanty nie są do ćpania, zostawmy je ludziom w potrzebie.
Już lepiej sprawdźcie nefopam, zdecydowanie ciekawsza substancja (działanie podobne do Tramalu).
  • 394 / 5 / 0
Nefopam bardzo fajny potwiedzam. Coaxil to antydepresant z dość dziwnej grupy SSRE strukturalnie tianeptyna jest podobna do TLPD. W przeciwieństwie do innych leków przeciwdepresyjnych nie chamuje wychwytu zwrotnego ani metabolizmu serotoniy dompaminy itp tylko zwiększa wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy (w mniejszym stopniu) Wiec raczej nie nadaje się do ćpania (ale wikipedia pisze że przy większych dawkach może wywołać euforie) nawet chemiczna obróbka nic tu nie zmnieni bo nie jest podobna strukturą do narkotyków (np niektóre ssri są fenyloetyloaminami).
PCP dzięki za info ale mp.pl ma braki i wielu leków brakuje w ich spisie. Nie wiem jak z pharmindex bo nie znam.
DIHYDRODEOKSYMORFINA jest opioidem prawdopodobnie jest to mocniejsza wersia DHC. Nie znalezłem ciekawych inf na jej temat ale jest wiele podobnych np dihydronikokodeina i acetylodihydrokodenia i wiele innych.
  • 317 / 12 / 0
ale to jest IMPosible zeby kilkadzieisąt tysięcy osób cpało cos co nie dziła(tym bardziej ze znajowy twierdzi ze zdejmuje skreta od kompotu i helu) (WOW);-) CO NIE??cos w tym musi byc a co do tego co napisał Wolny Od Nałogów to juz wiemy dlaczego odcinaja nogi od DIHYDRODEOKSYMORFINY,bo jak to jest podobne do DHC to pewnie podobne w jakims stopniu do kody a jak dobrze wiem,jest ona nie przydatna do I.V. przynajmniej dla normalnych:-) bo pamietam ze ktos z HR juz testował :) psychole... tzn pogromcy mitów,ale ogólnie zaraz poszukam jeszcze info na Rosyjskich i Ukrainskich stronkach moze cos znajde ciekawego,bo ciekawy tamet ogólnie
  • 394 / 5 / 0
Może Ci się nazwy pomyliły jeżeli chodzi o Coaxil może to się inaczej nazywa sprawdz. Nie wiem czy to można i.v bo mało na ten temat inf znalazłem. Poszukaj na wschodnich stronkach.
To jest na Ukranine OTC (bez recepty)?
  • 317 / 12 / 0
nie tak juz wspominałem,niby jest na receke biala(nie narkotyczna) ale sprzedaja w niektórych aptekach normalnie,MAFIAFARMACEUTYCZNA tam działa heh :-)

stary no normalnie na stronkach rosyjskich,własciwie na stronie jest napisane cytuje..."...narkomani porównują dozylne przyjęcie coaxilu do działania heroiny..." lol kurwa zaraz sie upewnie na 100% co do aktywnej substancji w leku...ale jestem rozbity tym stwierdzeniem
  • 317 / 12 / 0
to jest na 100% to i co sie doczytałem na stronkach,to nawet narkolodzy to potwierdzaja ze działa ja hera i ze uzaleznienie od tego jest kilka razy gorsze,ze te substancja nie jest znana do konca i ze własciwie to jest jakis cud ze antydepresant ma działanie podobne(bardzo) do heroiny,ale ma....

p.s. ciekawostka w pewnym momencie sprzedaz tego wynalazku na rynku czarnym przekroczyła sprzedaż H lol
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.