Kiedys mogłem go zauwazyc u siebie gdy jadłem władka, ale odkad sprobowalem mefedronu wład w ogole mnie nie napedza do zadnej rozmowy. Domyslam się, że gadatliwosc wystepuje jeszcze po zazyciu MDMA i kokainy, ale poszukuje jeszcze jakis innych substancji, wiecie moze cos na ten temat?
Z tym, że są różne typy gadatliwości. Na przykład po gandzi włącza mi się słowotok a'la Mickiewicz. Prostą historie opowiadam barwnie i ze szczegółami co trwa masę czasu... i w pewnym momencie zaczynam się zastanawiać czy nie wkurwiam ludzi w okolicy tym monologiem. Po prochu gadam dużo, szybko i w miarę z sensem. Po kwasie niestety dogadać się ze mną nie idzie. 5 minut śmiechu, dwa zdania bez ładu i składu, 10-cio minutowa salwa śmiechu i tak dalej... Co do innych zabawek to się nie wypowiadam bo za mało używałem ;-)
nie mam na mysli palenia
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
feta podobnie, ogolnie jesli ktos uwaza to za jakis wielki problem sugeruje skupic sie na jakimkolwiek zajeciu w czasie tripa
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.