Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Wszędzie na internecie znalazłem dawkowanie połączone z aspiryną i kofeiną, a takie coś nie bardzo mnie leży, nie chce iść na żadne miksy, chciałbym się wmiare naprać samym tussipectem, aby czuć duży przypływ energii i nie wylądować w szpitalu po pierwszej dawce. Co powiecie na jeden listek zawierający 10 pastylek tego leku.
Dla ułatwienia dodam że waże około 55 kilogramów. Jak w takim razie to łykać? Zgodnie z tym co pisze na ulotce, 10 pastylek zawiera 150mg chlorowodorku efedryny. Nie wiem Brał to ktoś bez kofeiny i aspiryny, jak działa jest mocne?
Nie mam żadnej tolerancji na efedryne, nigdy jej nie brałem. Ile polecacie na początek?
Osobiście na pierwszy raz, i jeszcze przy Twojej wadze (mam podobną) wzięłabym 3 tabletki + mocna kawa/ tiger lub 2 tigery .
Jak nie poczujesz kopa, to jebnij jeszcze jedna tabletke, ale to dpiero po uplywie minimum 40min na czczo.
Generalnie życze szczęścia , bo na mnie efedrynka już nie działa .
Ale za białe ozłoce ^^
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie
Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.