4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 53 / 0
Czy takie miksy są bezpieczne ? Generalnie interesuje mnie Concerta czyli metamina. Spodziewać się mocniejszej, dłuższej fazy ? Jak mi nie odpowiecie to za tydzień sprawdzę na sobie hehe
  • 1198 / 8 / 0
ja bym sie bał robić taki mix, ze wzgledu na ciśnienie krwi.
  • 201 / 2 / 0
Metamina? metylofenidat.
Jak zażyjesz concerte po bożemu, to będzie to ryzykowne, ale może skończy się na samym wzmocnieniu. Ale miks rozkruszonej/dożylnej/donosowej concerty z kotem to jak mix kota z fetą (a o tym już na forum było).
edit: ta druga opcja to nie będzie też z całą pewnością dłuższa faza - metylofenidat nazywają kiddie coke ;-)
  • 3523 / 53 / 0
@ Babydoll oczywiście miałem na myśli substancję o jakiej mówisz a podałem błędnie jedną z nazw leku.

Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]

Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
  • 260 / 4 / 0
WildMonkey pisze:
@ Babydoll oczywiście miałem na myśli substancję o jakiej mówisz a podałem błędnie jedną z nazw leku.

Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]

Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
Lepszej fazy możesz się spodziewać ,ale takie miksy za bardzo nie mają sensu bo substancje działają podobnie więc suma sumarum lepiej poprostu przywalić więcej samego metkatu niż łączyć efekty uboczne dwóch środków i przedobrzyć ;) (nie mówiąc już o okrutnych zjazdach po takich mixach).
  • 3523 / 53 / 0
nie pozostaje mi nic innego jak złapać jakiegoś dzieciaka z ADHD i zabrać mu blister Ritaliny hehe
  • 3523 / 53 / 0
a więc Ritalina pasuje w dechę do metkata!! Nie podwyższa tętna, przyjęta równocześnie z nim działa jak booster, przyjęta na zejściu likwiduje je przedłużając fazę, a sama też jest cool.
  • 927 / 5 / 0
a więc Ritalina pasuje w dechę do metkata!! Nie podwyższa tętna, przyjęta równocześnie z nim działa jak booster, przyjęta na zejściu likwiduje je przedłużając fazę, a sama też jest cool.

Taa, problem tkwi w tym że na czarnym rynku ten lek jest praktycznie nie-do-ogarnięcia. Kiedyś też się na to napaliłem ale w swoim mieście za cholerę tego skręcić nie mogłem. A w necie większość ogłoszeń jest nieaktualna... Napisałem do jednego typa, ale nie chciał mi wysłać za pobraniem ze spr. zawartości :nuts: Czy on kurwa myślał że przeleje mu hajs na konto i bede cierpliwie czekał?? %-D
  • 179 / 3 / 0
Czy selegilina mogła popsuć działanie metkata? Albo źle zrobiłem towar.
  • 2013 / 84 / 0
Albo nie zajebałes w kabel.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.