Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
z tym cewnikowaniem to ci dojebali,nie wspominając o wyciąganiu tego chujostwa
nigdy więcej wypełzającej rurki z chuja :-D
na siedząco da się lac i srać a a jak to ma się do siebie to nie wiem
mi to wygląda na zatwardzenie kodeinowo-tramalowe dużo gorsze niż te w przypadku bupry
jak zaczniesz walić kloca to zwrazenia mocz popuscisz i wszytko wróci do normy
jak nie pomoże to
w szpitalu maj takie czopki jak wsadzisz w dupe to przeciągu 30 sekund lecisz do kibla
możesz zapytać w aptece pewno maja na stanie ,
Moja dziewczyna jest wegetarianką, malutko je i jest strasznie chuda i zawsze robi co ~6 dni :(
mi to wygląda na zatwardzenie kodeinowo-tramalowe
Ale co to ma w przypadku nie oddawania moczu, zaparcia kodeinowo-tramalowe to nie oddawanie kału,
nie przejmując się tym pierwszym ,miłego luzowania zwieraczy
Hanka pisze: w szpitalu maj takie czopki jak wsadzisz w dupe to przeciągu 30 sekund lecisz do kibla
możesz zapytać w aptece pewno maja na stanie ,
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3197719 hehehhe
Po dłuższym używaniu trama organizm się przyzwyczai doń i z sikaniem problemów nie będzie, a sranko może blokować, ale nie więcej jak kilka godzin (12h przerwy od t. i wtedy wszystko zaległe ładnie spływa).
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.