Potrzebuję informacji o dawkowaniu/działaniu/skutkach ubocznych tego specyfiku. W necie nie znalazłem zupełnie nic na ten temat. Jedyne co wiem to "2-FMC"
[ external image ]
1-(2-fluorofenylo)-2-(metyloamino)propan-1-on
W dobrym, jednak zakładając nowy temat warto umieścić wzór stukturalny związku w pierwszym poście. Dodałem go, jak również nazwę systematyczną, być może to pomoże w szukaniu informacji. #czeslaw
Bo właśnie w piątek chciałbym przetestować 2-FMC oraz 3-FMC
Jasna rzecz, jak by porownac 2-fmc, 3-fmc, 4-fmc do 4-mmc (mefedron) no to wypadna slabo.....
nie pisz posta pod postem @czeslaw
cytat jednej z opinii:
"uważam, że 2fmc jest bardzo niedoceniane, nie powoduje dolegliwości kardiologicznych,poza tym jest nie tylko stymulantem ale wywołuje niewielki efekt euforii i zadowolenia ,działa
na niektóre formy depresji, jedynie 2-fmc działa na behawioryzm w taki sposób że gdy wcześniej pojawiały się trudności z zainteresowaniem się pewnych procesów czy sytuacji po ok.150mg
jest pozytywne nastawienie i zainteresowanie wszelkimi procesami, poza tym 2-fmc wpływa na chęć i daje łatwość w rozwiązywaniu wszelkich sytuacji od których wcześniej była
chęć ucieczki"
nie pisz posta pod postem, scalono #czeslaw
-po 2-fmc czujesz sie bardziej ulozony i jeszcze trudniej poznac, ze cos brales/as
-po 3-FMC jest jakby wiecej euforii, ale za to dochodzi wiecej nieogaru
-po 2-fmc dzien po jest przyjemniejszy (choc wszystko zalezy od dawki)
dwa specyfiki bardzo dobre :) 3-FMC rozowo-brazowy proszek, 2-fmc cukrowata forma żółtawy kolor
Mam pytanie wszystko z fluorem jedzie tak mocno po nosie ?
Tendencja jest pewnie podobna jak przy 4/3/2-FMA, oraz 4/3-FMC - 'trójka' jest wydajniejsza i lepiej działa.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.