10mg w niedziele w klame- wyjebanie z butów na max, nie wiedziałem momentami czy siedze czy stoje czy co się dzieje
W następnym tygodniu przywalone 10mg w klame i tak jak pisałem: bez wizuali, zmienione samopoczucie, stymulacja.
Dlatego podejrzewam że towarek mógł stracić na jakości...pytanie przez co? Światło?Temp? Powietrze?
chce doświadczyc: sporo jeszcze :d
2C-X powinno sie trzymac w ciemnym opakowaniu, bez dostepu tlenu i jak najnizszej temperaturze, bez wilgoci.
Poza tym na jakosc tripu oraz jego przebieg ma to co sie wczesniej zjadlo i jak dawno.
mam dylemat. jakiej ilosci wodki uzyc do rozpuszczenia 250mg 2C-E. 25 czy 50 ml?
czy w ogole bedzie to mialo jakikolwiek wplyw na trwalosc?
okres jaki mam zamiar przechowywac to raczej lata niz miesiace
kodeinowy szaman pisze: okres jaki mam zamiar przechowywac to raczej lata niz miesiace
Mam 2C-E , 2C-P w roztworze ktore maja juz 1.5 roku i nic nie stracily na mocy :)
czy jesli zamiast wódy uzyje spirytusu salicylowego do zrobienia roztworu, to czy kwas salicylowy w nim zawarty nie wejdzie w reakcje z 2c-e uszkadzajac je?
Proste alkohole, podobnie jak i woda sa swietnymi rozpuszczalnikami, ale do czasu. Wystarczy, ze jeszcze cos dostanie sie do roztworu i moze byc nieciekawie, bo np etanol jest fajnym katalizatorem niektorych prostych reakcji. Nagle moze sie okazac, ze masz jakies gowno porozkladane, a nie 2C-x.
A nie wierze tez ze bedziesz trzymac to 2C-E kilka lat :D
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.