- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Ja jeszcze tego typu kombinacji nie próbowałem ale pod koniec lutego planuje Połączyć 600mg DXM'u z dwoma gramami benzydaminy i podczas szczytu zaaplikować 50mg DPT domięśniowo.
Także jak tylko opatentuje ten miks opisze go w tym wątku...
No więc podzielcie się doświadczeniem ci co takowe macie :-)
BXM i benzy + zolpi są fajne. THC i LSA zagłusza działanie benzy, nie wiem dlaczego (może pobudzają cholinegicznie), ale to nie są dobre mixy.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Ale jak by już połączyć BXM z powojem to mogłoby być całkiem fajnie... Ale pierw nasionka i tak po godzince Benzymetorfan żeby weszło jak już LSEJ zacznie sie rozkręcać
(Qlimax 98 wbrew temu co piszesz po połączeniu avio (i to nieduzej ilości) z dxm miałem całą noc 'pięknych' halucynacji, różne osoby biegały mi po pokoju itp. i to bez żadnych znaczących efektów ubocznych)
z użyciem betablokera na ciśnienie. Trawi mnie jednak niepewność co do dawek i czasu zarzucania kolejnych substancji. no i czy mnie to nie zabije, choć chyba nie powinno.
Próbował ktoś kiedyś?
chsn pisze: DXM + fenetylamina = mniejsza lub większa szansa na zespól serotoninowy.
Pomijajac to, ze po samym dxm jest jakies tam prawdopodobienstwo zs, ale to w bardzo duzych dawkach i trzeba miec pecha? Nie widze, powodu, zeby cos, co jest agonista serotoniny mialo wplyw na zs.
Pomijajac AMT, ktore maa troche inny mechanizm dzialania, niz reszta tryptamin, no i poza tym jest MAOi A
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.