...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ha ha myślisz ,że pomogą ci w ośrodku takim jak www.janochy.pl akurat nie z tego co wiem to przez pare dni nie dostaniesz nic tylko jakieś tabletki ziołowe które nic ci nie dadzą i zapłacisz za miesiąc 12 tys zł a po trzech dniach cię wyrzucą bez uzasadnienia i nie odzyskasz pieniędzy zapłaconych za miesiac bo w umowie bedzie ,że wpłata nie podlega zwrotowi .Personel to chyba jakieś wieśniaki z dyskoteki innej wiochy obok ponieważ ilekroć próbowałem podjać rozmowe o tematyce narkotyków nie potrafili podjać konwersacji a na ich twarzach pojawiały się tylko głupie uśmieszki to było naprawdę żałosne ze strony personelu który chyba bardziej spełniał rolę ochrony .Zdziwił mnie fakt iz ludzie zajmujący się ośrodkiem nie potrafią rozmawiać o problematyce narkomanii i nie chcą rozmawiać za to się często uśmiechają nieśmiało patrząc w dół na swoje buty i na podłoge na zmianę.Powiem szczeże gdybym poszedł na pierwszą lepsza wiochę i spotkał przypadkowego wiochmena i spróbował z nim porozmawiać na poziomie o problematyce narkotyków to usłyszał bym to samo co w ośrodku www.janochy.pl
Uwaga! Użytkownik brainslasher nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 136 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
miałem tę "przyjemność" z dr G.wiocha to mało. to jest po prostu koszmar. o narkomanii wiedzą tyle co ja o kosmologii- e chyba ja o kosmologii wiecej wiem.
jak usłyszeli fentanyl to zapytali- a to się ćpa?, to benzodwuazepina?
chłopie wiałem gdzie pieprz rośnie. ma szczęście nic nie wpłacałem.
naprawde ostrzegam przed janochy pl. a ta reklama . żal dupę ściska
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
heh wogole to osrodek ktory miala mi sponsorowac ta znajoma;p

na dtx -lepiej do szpitala.czeka sie czasem ale nic nie kosztuje.fajerwerkow nie spodziewajmy sie typu kablowka,super zarlo itd ale i na to co komu.dtx nie ma byc kurwa super przyjemnym przezyciem.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
ech oc do szpitala to tez bym uważał.. raz na obserwacji wylądowałem i to nawet ni przez ćpanie tylko z wojskiem kombinowałem ( nawet w domu się dali nabrać ..no bo ćpałem kiedyś ale bylem czyściutki jakieś pół roku wyglądałem zdrowo..za zdrowo..jak na przyszłego szeregowego) kablówka...? chyba kablówka w postaci wenflonu i kroplówki ( swoja drogą nie wiem po huj mi dali ja tego dnia nic nie robiłem wyczerpującego do szpitala przywieźli mnie z butelką minerałki pod pachą tylko jadłem mój akurat 4 posiłek i bylem w trakcie 3 litra } z tą wodą to przesada jeszcze kroplówka ,2 dni z rzędu latałem sikać cała noc..w końcu 3 czy 4 dnia jak udało misie zasnąć obudziła mnie piguła o 3 w nocy że ja mam zażyć tabletkę nasenną bo mam kłopoty ze spaniem.. :nuts: powiedziałem że nie chcę i że ide spać z powrotem cytuje ''staszek kurwa on nie chce zażyć tabletk""... przyleciał pielęgniarz zapioł chwytem na krawatkę przydusił i wciśli mi pigułe na hamca...tak że cały tydzień mnie szyja napierdałąła..Extra żarcie???? chyba jak ci starzy przywiozą a tak z ranca śnadanie chleb z masłem i pasztetowo papirotoaletowy wyrób niepodobny i kawa zbożowa i tyle..miałem zwałe po tym prochy pić i się chciało poprosiłem pigułe żeby mi dała szklanke wody na co usłyszałem że o 18 jest obiado kolacja i daja kawe..aj jej na to ze naprawde potrzebuje sie napić ..(upał taki jak huj a tu okna pozamykane ,śmierdzące wariaty w koło itp) ta mi na to że jest w kranie..ja jej na to ze powódź byla i hooi wie co teraz w ych wodociągach pływa ..ona mi na to że ja to wali ..a musze powiedzieć że grzeczny byłem ..najspokojniejszy z całej tej bandy ..no możę spokojniejszy był tylko jeden katatonik :-D ..a tak jakiś kibol,i paru innych kompletnie odjechanych....poryczłem się dnia 8ego a tu jeszcze 2 do konca ..staruszka się zlitowała i wzieła mnie z tego chorego miejsca...poniżające doświadczenie..od tej pory starałem sie unikać i szpitali i draguw
..swojadorogą jak ktoś wali po kablach iu ma ostr zespuł abstynencyjny ,napadyu drgawek ...ostrą psychoze ok szpital ale ja niemam tego problemu wiec pierdolic polską służbę zdrowia ..przż ten przydrostek służba ( za komuny im nadany) wydaje im się że sa mistrzami śwaita a tak jak koledzy powiedzieli sami niewiedzą co jest grane w tym temacie ..tak trudno odróżnić kto jest odwodniony a kto nie..kto ma kłopoty ze snem od nadmiaru wody ..szastają tylko pigułami no i ludźmi ..szpital umieralnia ..tyle

ja obecnie mam trochę struty organizm choć nie pale już 2 mniechy ale biłae myszki mi czasem gdzies tam pomykają ..ale to metabolizm już nie ten,no i za dużo pracy ,za mało snu ..no i ..od głupiego jarania mi się coś popsuło..ale zamierzam załatwić sobie glutation bić go raz na tydzień i będzie ok..szkoda tylko ze nasze państwo zezwala na wolny obra taka genialna odtrutka (substancja endogenna zbudowana z 3 aminokwasów i najsilniejszy antyoksydant,wymiatacz toksyn..używany jako detoks przy chemioterapii ) jest jedynie na pozwolenie ministra zdrowia i trzeba go sprowadzać z zachodu ..objawy uboczne to tylko ból w miejscu wstrzyknięcia ,no i odmulenie..za to fajki ,wódka i niektóre lekarsta które kaleczą ciało są ogulno dostępne...soma dla ludu
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.