Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Zdarza mi się opiaty konsumować i jestem osobą
palącą
323
50%
niepalącą
200
31%
poproszę inny zestaw pytań :)
122
19%

Liczba głosów: 645

ODPOWIEDZ
  • 30 / 2 / 0
UJebany nie napisałem że jest to samo, tylko że dla mnie jest to tak samo przyjemne
  • 31 / 1 / 0
U mnie tylko epepierosik.
Zwykłego szluga w morde już nie wsadzę, chyba że bedzie to super virgin texas tabacco.
Jeżeli lm albo jaki syfny marlboro to nigdy w życiu
  • 228 / 43 / 0
Przecież palenie na opio jest czymś pięknym.
Tak właśnie uzależniłem się od papierosów.
  • 687 / 149 / 2
Nie paliłem, nie pale i nie będę palił.
Miłość jest jak opium...
  • 2807 / 364 / 0
Co do opio to uzytkuje ale papierosa to nigdy nie mialem w ustach .. nigdy jakos nie ciagnelo mnie ..
  • 384 / 63 / 0
Paliłem, palę i będę palił. Papierosik podczas grzania jest jak rosół u taty.
?
  • 1509 / 223 / 0
Wczoraj @ledzeppelin2 pięknie mi określił, jak czuje palenie fajek po helu - "Jakby się powietrze paliło, nie da się napalić". Prowda, panie! :D Dlatego spala się tego w chuj i jeszcze trochę więcej.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 66 / 11 / 0
ja nie pale, nigdy nie paliłem :)

jeśli chodzi o staż z opio, to ostatnie 4 lata tram i koda, tram do 2,5g na dobe, koda raczej spokojnie, na przetrwanie po Tramalu.
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 1311 / 334 / 12
dla mnie to wręcz obowiązkowy rytuał - równie ważny co dym na tronie po jebitnym szczurze
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.