Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 317 / / 0
witam jak wiemy nasze służby ostro wzieły się za narkotyki jak to sie przedstawia u was w mieście ?Czy zaczynają się już problemy ze zdobyciem czegokolwiek ?
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Roger 1 »
W Bielsku było trochę problemów ostatnio , ale myśle że CBŚ nie maczało w tym palców to zwyczajna zmasowana akcja policji zgarneli 18 dilów a z 10 zawiesiło działalność a paru zakonczyło kariery
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Jeździ u nas od czasu do czasu kolumienka kilku nieoznakowanych samochodów z suką z kogutami na czele oraz na końcu. Susze dopadają częściej, o jakości staffu lepiej, żebym się nie wypowiadał... Chociaż jest kilka źródeł, w których można dostać coś w porządku, ale w ilościach półkownikowych płacąc za giet (4 bicia... toż to śmiech jakiś). O inne rzeczy żal pytać, bo nigdy nie było choć fukę napierdala nie jeden, jednak ja się od tego z dala trzymam. Co to się za czasy porobiły -.-
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
ogolem chujnia. nie wiem czy CBŚ czy kto, ale kontakty mi sie sypia jeden za drugim, od heleny przez kox do trawy maxymalnie po 2 numery sa, bieda. nie liczac jednego co piguly przedawkowal. ;p
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
Ostatnio czesto widze cywilnie ubranych policjantow z bronia, w cywilnych wozach. Pewnie antynarkotykowi. Mialem przyjemnosc z takim pogadac, kiedy krecilem sie po pietrowym parkingu. :)
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Pan S. stwierdził, że robi wyprzedaż i że od przyszłego tygodnia się zmywa. Ostatnio zagarnęli paru innych. Idzie lato, będzie susza.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
Pan S wznowil dzialalnosc? mi sie zdawalo ze skonczyl w styczniu...
prosze o info na priva
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2009 przez piotr240, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 317 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fugol980 »
niestety ale to smutna prawda biorą się za tych co sprzedają jak i za tych co używają
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Tez zauwazylam nadmierne lapanki, masowe wjazdy na chate i co chwile tylko slychac, ze ktos sie rozjebal i bedzie lipa.
Ale uzywki maja sie jak narazie dobrze :P
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Prawdę mówicie. W mojej mieścinie połapali 2 grubasów i kilku osiedlowych. Duża część zwija szopki, jakość się pogarsza, ilościowo to już nie te czasy. Znajomy mówił że teraz użytkowników nie ścigają, mają połapane kto gdzie i z kim i tego sie trzymają.

Lepsza sahara w paszczy niż susza na mieście
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.