Czytajac tematy w tym dziale czasami spotykam sie z połaczeniem tych dwóch substancji jednak generalnie sa to informacje dośc skape w treści. Podobno benzodiazepiny potegują działanie opiatów na ONU. Mam za soba kilka podejśc z kodeiną i przyznam sie, że miło chociaz o żadnych euforiach nie było mowy ( raczej milutki chill ) przy dawkach 300 -450mg. stad tez pomysł zeby wmocnic to benzo.
Proszę o radę zarówno praktyków jak i teoretyków.
Pozdrawiam
a co do benzo, to wydaje mi sie, ze otwieranie tego tematu tylko po to zeby podbic taka zabawke jak koda, to malo rozsadny pomysl.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Zamówiłem 20 op Antiodlu w celu ( jak sugerował jeden z was ) wyrobienia receptorów. Na pusty żoładek pomijajac litr soku z białych grapefuit'ów,godzine wczesniej, zarzuciłem 4 avio, 3mg bromazepamu i >300 mg - ekstrakt z dwóch paczek antidolu 15. Było napawde super. Lezałem na swoim łozku i rozkoszowałem sie totalna sedcja połaczona z leką euforia i ciarkami.Zero niefajnych odczuć. Rowniez gdy wszstko zeszło ( pomijajac rozleniwienie ).
Nie uwazam ze benzo psuje działanie kody. Raczej skupiłbym sie na tym jakie benzo i dla kogo. Na pewno nie łaczyłbym tego z klonazepamem a napewno nie przy dawce 2mg ( co jak dobrze pamietam jest ekwiwalentem 40 mg diazepamu ) ani z alprazolam'em gdyz moim zdaniem to kiepskie benzo.
Pozdro
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.