ODPOWIEDZ
  • 93 / 1 / 0
Z tego co jest na www.onelove.pl wystąpią:

Inner Circle (Jam)
Dubxanne (Ger/GB)
Rootz Underground (Jam)
Irie Revoltes (Ger/Fra)
Natural Dread Killaz (PL)
Masala (PL)

Mi sie wydaje, czy nie ma za bardzo na co iść?Rok temu było zajebiście, ale było kilka gwiazd. Pewnie i tak bedzie super, ale mam wątpliwości.Co myślicie o tegorocznej edycji?
a 25 groszy pi pi ma?
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
Blessweed pisze:
Mi sie wydaje, czy nie ma za bardzo na co iść?
No nie wierzę, jaja sobie robisz czy coś przyćpałeś?
Jak będzie grało INNER CIRCLE to ja jestem przy samej scenie pod barierkami.
I fajnie że Masala będzie.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Nie ma czegoś typu Anthony B albo inne. I podobno jakiś sponsor zrezygnował, więc mnieja kesz'a do wydania jest.

PS. Nie skojarzyłem zespołu :) ujarany pod scena z tłumem przy alalalala long :)
Ostatnio zmieniony 22 września 2008 przez Blessweed, łącznie zmieniany 1 raz.
a 25 groszy pi pi ma?
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
Może jeszcze coś dorzucą, tak czy siak warto iść w tym roku chociażby ze względu na samo Inner Circle :).
Jak usłyszę Games People Play na żywo to sie chyba posram ze szczęścia xP.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
I co tam jeszcze będzie?
I'm broken.
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
sKooN pisze:
...to sie chyba posram ze szczęścia xP.
Ja tam wole przypalić coś na parkiecie ;)
a 25 groszy pi pi ma?
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
tłumy policjantów-chui, [którzy nie dadzą pobawić się przy zajebistej muzyce i z zajebistym splifem w ręce:P ], w cywilu jak i w zajebistym busiku, to jest pewniak
Ostatnio zmieniony 22 września 2008 przez trąpka, łącznie zmieniany 1 raz.
zdecydowane i stanowcze raczej nie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.