Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 233 / 2 / 0
Od jakiegos czasu jak się spalę, to mam dziwne skurcze mięśni, głównie nóg, wczesniej tego nie miałam i zastanawiam się, czy to przez spadek cukru we krwi, czy może coś ze mną nie tak. Miał ktoś może taki problem i jak sobie z nim radził?
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ja kiedyś miałam drżenie, dosłownie całego ciała, ale minęło razem z pierwszymi fazami.

proponuje łykać codziennie magnez, są takie tabletki, codziennie jedna, pomagają ( przynajmniej mi, jak po fetowaniu skurcze mnie często łapały )
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Skurcz mięśni to nic innego jak obronna reakcja organizmu, sygnał dla nas, że mamy za mało potasu, magnezu, żelaza albo witamin z grupy B.
Mnie często łapią zajebiście mocne skurcze łydek (ale nie od palenia). Magnez + potas szybko załatwił sprawe :o)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
To nie przez jaranie. Kup magnez w tabsach i w ciągu kilku dni przejdzie jak nie będziesz go znacznie 'wypłukiwać' z organizmu.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Do magnezu możesz dokupić jeszcze:
[ external image ]

Chociarz sam magnez też powinien wystarczyć.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba9449 »
Mnie tez lapaly kiedys przejebane skurcze lydek, ale olalem to, nic nie lykalem i minelo.
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gwatemel »
Jak pisze cudowna wikipedia mimowolne skurcze występują po wprowadzeniu zbyt dużej ilości THC do organizmu:) Też tak miałem to złapałem schiza, że bedę miał tak do końca życia i nie będę mógł chodzić ::)
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Magnez dobry na wszystko
a 25 groszy pi pi ma?
  • 1259 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: wintermute »
to nie skurcze tylko mimowolne, nieskoordynowane ruchy calych partii miesni, wywolane nieprawidlowym pobudzeniem nerwowym. Wystepuja zwykle przy spozyciu duzych dawek thc, spozycie kofeiny moze prowadzic dalszego nasilenia objawow. Magnez nie ma z tym nic wspolnego, ale jak ktos juz napisal, nie zaszkodzi ;-)
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 1 / 0
aa też tak miałem jak jarałem na non stopie, czasem nawet pod wieczór wzdrygało mnie całego jak dużo przez dzień jarałem :-D, zawsze się zastanawiałem co to może oznaczać. aktualnie nie palę od pół roku i przeszło :)
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.