Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Edit:
Pytanie rozszerzam o wszystkie Tryptaminy.
[13.12.2010 - zmieniono nazwę wątku - BrightestStar]
Nie wiem czy pytasz, bo chcesz zajebać iv/im w celu wzmocnienia działania (wzmocnienie i wejście jest oczywiste), czy pytasz teoretycznie. Jeśli koniecznie chcesz wzmocnić działanie i zużyć jak najmniej materiału, walnij 3-5g ruty stepowej, poczekaj godzine i z 5-6mg weź na język nic nie popijając z 3 minuty. Wypad z drogi mlecznej murowany, teoretycznie szybkie i mocne wejście. Co prawda jeszcze tak nie kombinowałem, ale to kwestia czasu, planuję jeszcze trochę pożyć i eksperymentować
Jak się ma zajebanie tego donosowo efekty i cała masa w jakim stopniu się różnią od połknięcia?
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
W środku również.,.
.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
edit
Pozostałości nie mieszaj z wodą ! Zostaw w samarze w cichym, suchym, bezsłonecznym miejscu bez dostępu powietrza. Jak zmieszasz z płynem to szybko substancja straci na wartości. Nie wiem jak ze spirytem, w każdym razie ja bym nie kombinował.
pilleater pisze: Zapodaj 25mg na język, nie popijaj przez 2 minuty, trochę Cię powykręca
wspominałem wtedy chyba w tytule mojego tr cos o śniegu ...
pilleater pisze: ale gwarantuję]
...ach tak, i zdaje się, o świetle.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.