ODPOWIEDZ
  • 613 / 21 / 0
Ktoś z tutejszych ćpunów wybiera się na tegoroczny Woodstock? Może jakieś spotkanie forumowe?

Bo z Gwynnbleidem wymyśliliśmy taki niecny plan, żeby ostatniego dnia wspólnie spożyć br-dragonflyia.
Pozytywnie nastawieni ludzie, którzy chcą się przyłączyć mile widziani :D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 79 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UzI »
Najprawdopodobniej będę. Jak coś to zawsze można się zgadać %-D
Wszystko co piszę na forum to fikcja i chÓj!
  • 915 / 4 / 0
@gluciorro, odezwe się w tej sprawie na gg
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Wawa, okolice. Wybiera się ktoś z tych stron? Jakby co, to mam namiot na 3-5 osób (zależy ile się upchnie)
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Ja będę na 80%. Tylko jeszcze nie wiem co zabrać. Myślałem nad trzema substancjami na 3 dni: DF, DOC i 4-HO-MET :-D
לאכול חומצה!
  • 803 / 7 / 0
kubaj0 pisze:
Wawa, okolice. Wybiera się ktoś z tych stron? Jakby co, to mam namiot na 3-5 osób (zależy ile się upchnie)
Jesteś w fazie pomyslo-planu? Czy jedziesz?
  • 127 / 1 / 0
PIĄTEK, 1 sierpnia 2008

Duża Scena:

* DAAB - 15:00, (Polska, Warszawa) - www.daab.prv.pl
* PANTEON ROCOCO - 16:20, (Meksyk) - www.panteonrococo.com
* LIPALI - 17:40, (Gdańsk/Bytom) - www.lipali.hardzone.pl
* TRIBE AFTER TRIBE - 19:20, (RPA) - www.robbirobb.com
* ŚWIETLIKI - 20:40, (Polska, Kraków) - www.swietliki.art.pl
* LAO CHE - 22:00, (Polska, Płock) - www.laoche.art.pl
* KARBIDO - 23:20, (Polska, Wrocław) - www.karbido.com
* KREATOR - 00:40, (Niemcy) - www.kreator-terrorzone.de

Scena Folkowa:

* Żywiołak - 16:45, www.zywiolak.pl
* Ahimsa - 17:30,
* Rajlender - 18:15, www.rajlender.pl
* Drymba Da Dzyga - 19:00, www.drymbadadzyga.com.ua
* Puste Biuro - 20:00, www.myspace.com/pustebiuro
* Rzepczyno Folk Band - 20:45, www.rzepczyno.pl
* Kapela Pieczarków - 21:30, www.kapela-pieczarkow.pl
* Polkaholix - 22:15, www.polkaholix.de

Drugi dzień to prawdziwa mieszanka wybuchowa, bowiem Dużą Scenę opanują zespoły z Niemiec, Włoch, a nawet z Indii. Polskę reprezentować będzie również silna ekipa w postaci Vadera, Waglewskich i Closterkellera. Wyjątkowym projektem na scenie Przystanku Woodstock będą utwory Jana Kiepury, które wspólnie wykona MTM i 7 Tenorów z maestro Wiesławem Ochmanem.

SOBOTA, 2 sierpnia 2008

Duża Scena:

* THEE FLANDERS - 16:00, (Niemcy) - www.theeflanders.de
* GOOD VIBE STYLA - 17:00, (Włochy) - profile.myspace.com/goodvibestyla
* CINKUSI - 18:20, (Chorwacja) - www.cinkusi.hr
* MTM i 7 Tenorów z maestro WIESŁAWEM OCHMANEM - piosenki Jana Kiepury - 19:40, www.mtmoperetka.pl
* MĘSKA MUZYKA - 20:20, (Polska, Warszawa) - www.kitonart.pl
* ANURADHA PAL'S RECHARGE - WORLD MUSIC FUSION GROUP - 21:40, (Indie) - www.anuradhapal.com
* VADER - 23:00, (Polska, Olsztyn) - www.vader.pl
* CLOSTERKELLER - 00:20, (Polska, Warszawa) - www.anja.pl

Scena Folkowa:

* The Folk Band - 16:45,
* Laureat OTV i Fabryki Zespołów - 17:30,
Telewizja OTV i Fabryka zespołów
* Pietuchy - 18:15, www.pietuchy.pl
* Atmasfera - 19:00, www.atmasfera.com
* Ratatam - 20:00, www.ratatam.pl
* Carrantuohill & Goście - 20:45, www.carrantuohill.art.pl
* Witek Łukaszewski Project - 21:45, www.flamenco.redpink.pl

Po raz pierwszy na Przystanku Woodstock będziemy mieli okazję bawić się aż 3 dni!. Dlatego Jurek Owsiak i spółka postarali się aby na zakończenie było wyjątkowo. Zagrają - zwycięzca Złotego Bączka Acid Drinkers, szwedzki Clawfinger i absolutna gwiazda - The Stranglers.

NIEDZIELA, 3 sierpnia 2008

* LAUREAT ZŁOTEGO BĄCZKA - ACID DRINKERS - 18:00, www.acid-drinkers.com
* CLAWFINGER - 19:30, (Szwecja) - www.clawfinger.net
* THE STRANGLERS - 21:30, (Wielka Brytania) - www.stranglers.net

kuzwa, jak to zobaczylam, to zal mnie sciska, ze mnie nie ma wtedy w Polsce. zajebista obstawa w tym roku, od wiekow takiej nie bylo! O.O no i tyle czasu, by cpac. FUCK. XD
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 98 / 1 / 0
KREATOR!! Postaram się tam być ;] jak mi zostanie kasy po festiwalu RR
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
Za dużo tam syfu jednak
  • 77 / 1 / 0
yam'teoretyk pisze:
Jesteś w fazie pomyslo-planu? Czy jedziesz?
Jadę. Tylko nie mam się z kim wybrać właśnie. Kolega z którym się miałem zgrać okazał się pierdoloną, nieumytą, zjebaną, niedoruchaną cipką
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.