ODPOWIEDZ
  • 200 / 1 / 0
Muza: acidy, hardteki, breaki, psychedelic...
Data: początek sierpnia.
Miejsce: wiadome.
Ktoś się wybiera?
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Pućmy.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
Zagadaj do mnie na gg (Rodzynka ma mój nr), to wyślę foty z 2007 i linki do video-relacji.
Soundsystems from:
Polish
France
Czech Republic
Germany
Belgium
Slovakia
UK
Scotland
Holland
  • 204 / 1 / 0
Soundsystems from:

Polish
takiego byka jebnąć
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 200 / 1 / 0
W oryginale było "Polish crews...". Postanowiłem powycinać konkrety i dziabnąłem za dużo.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2008 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaziaa »
ja ja ja
czekam z utesknieniem
We've got to live, no matter how many skies have fallen.
  • 200 / 1 / 0
Jeno miejscówka się zmieni (na zeszłorocznej rośnie szkółka leśna). Byłaś rok temu?
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaziaa »
byłam na polteku w 2004, potem za kazdym razem cos wypadalo, nie wiem dlaczego nawet.
aaa maly offtop.na plener pod kielcami w sobote moze sie wybierasz? :-)
We've got to live, no matter how many skies have fallen.
  • 200 / 1 / 0
Niestety mam inne plany.
  • 183 / 7 / 0
sam ja sie wybieram nawet na poltek.

to cudowna sprawa zlwascza jesli chodzi o klimat, bo muzycznie to za duzo hardkuru jak dla mnie (a moze za malo amfetaminy lub jej brak, nie wiem).
klimaty typu chodzi hipis z napisem na tekturze "trips lsd" lub 10 osob szuka "czegos" na polance w pobliskim lesie

ahh
:-)
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.