Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 416 / 58 / 0
tak. lorazepam bardzo dobrze spisuje się przeciwlękowo i prospołecznie, ale jest amnezyjny. ja po 2.5mg pamiętałem dzień jak przez mgłę. polecam brać na początek mniejsze dawki.
  • 4603 / 2207 / 1
19 września 2019Tomaszewsky pisze:
czy warto jest wymienić klona, który średnio spisuje się u fobika społecznego(bynajmniej u mnie nawet w kosmicznych dawkach ) na lorka?
Nie.Już pisaliśmy Tobie w temacie odstawienia benzo, że zamieniasz średnio działające benzo na jeszcze szybszą wersję. Skoro doszedłeś do 13mg klona dziennie,to z lorkiem będzie to 18mg. Jedyna opcja to zejdź z dawek klona i przejdź na diazepam.A po lęki itd zgłoś się do lekarza.Nie znam choroby(vide lęki)żeby była potrzebna na nią dawką 18mg klona.

Najpier zadbaj o swoje uzależnienie,a potem o lęki,
  • 17 / 4 / 0
tu nie chodzi ile czasu bedzie dzialala benzo tylko czy skuteczniej!?
Albo sam pozmieniasz życie albo życie cię pozmienia
  • 4603 / 2207 / 1
Nie masz pojęcia o tych substancjach. Zadajesz idiotyczne pytania. Jak Ci odpisujemy, to ignorujesz to co piszemy i zadajesz kolejne pytanie, jeszcze bardziej idiotyczne. Doczytaj o nich w internecie i na forum (FAQ o benzodiazepinach), a DOPIERO potem zadawaj pytania. Dobrze?
  • 980 / 83 / 0
Jest sens brać klinika pod zioło indice?
Czy lepiej jak będzie faza schodzić?
  • 2198 / 715 / 0
Jest. Nawet pod stimy jest sens brać. Wszystko kwestia dobrania dobrych proporcji i czego oczekujesz od takiego miksu.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 164 / 44 / 0
Benzo i zioło to dobry miks. Ja bym brał przed paleniem
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 12502 / 2425 / 0
Do Indica jeszcze tak, bo działanie "zamulające" będzie spotęgowane. Do innych średnio - spłyca działanie w sposób znaczący i zioło jest marnowane.
  • 340 / 52 / 0
Mam wyrobioną tolerkę na lorka 2,5 i alprę 1 mg przy stosowaniu regularnym. Zależy mi na działaniu rozluźniającym mieśnie, kilka krótkich pytań przed braniem clona: 1) od jakiej dawki zacząć mając na uwadze w/w tolerki benzo.2 Jaki jest okres półtrwania? 3. Czy działa mocno amnezyjne? Jak wezmę powiedzmy 2 mg o godz. 22 to o 6 rano będę mógł wstać do pracy ?
  • 340 / 52 / 0
Przy podaniu klona 1mg odczuję działanie nasenne, dwojenie w oczach jak po zolpi? Chciałbym tego działania uniknąć. Mam zaburzenia przeciwlękowe, zależy mi najbardziej na działaniu rozluźniającym mieśnie. Można krzyżować klona z alprą?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.