ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Tydzien temu zjadlem 3 zielone kolka bez zadnego logo. Ladowaly sie ponad godzine, weszly mocno, uczucie totalnego szczescia, szczekoscisk, ogolnie jak to piguly. Nie moglem po nich usnac przez kilka godzin. Nastepnego dnia czulem sie beznadziejnie, w pysku sachara, wkurwienie i zlosc. Drugiego i trzeciego dnia nadal mnie suszylo i nie czulem sie dobrze. Dopiero piatego dnia po przyjeciu czulem sie normalnie. Nie jem tablet zbyt czesto, raz na miesiac, dwa miesiace. Nigdy nie czulem sie zle na 2 dzien. Macie jakis podejrzenia co w nich moglo byc?
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jurczynski »
tez nie jestem super doswiadczony, ale stawiam -poza sladowymi ilosciami mdma- na duzą domieszke władka + innego syfu. "Inny syf" to dosłownie wszytsko chemiczne co trzepie w łeb - moze ktos sprecyzuje co tam dodają. Tez kiedys trafiłem na "brudnego tabsa" i mialem identycznie...oczywiście: pospane i 2 dniowe zejscie...a i pare kolejnych dni nie bylo przyjemnych...delikatne pikanie w sercu jakby mnie ktos kuł igła...a na zejsciu (lekkie ale paru znajomych zauwazylo ...) doły pod oczami - to chyba nie sa normalne zjawiska jak po czysciutkim mdma ;]
Uwaga! Użytkownik jurczynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.