pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzim
a ty? ty nic nie zrobisz, feciarz to feciarz, albo sam podejmie decyzje, albo zupelnie nic na niego nie wplynie, czekaj na rozwoj wydarzen
Najlepiej było by go wysłać na terapie do MONARU albo do jakiegoś katolickiego ośrodka odwykowego.
ps.zostaw go chyba jestes masochistka.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wisior pisze: wiesz postaraj sie kierowac rozsadkiem a nie sercem(bo to zgubne bywa)-jest cpunem..raczej go do niecpania nienamowisz(skoro do tej pory ci sie to nieudalo).woli od ciebie dragi-ot taka prawda.nawet jesli rzoci to sie zmieni..calkiem.bedzie to iny czlowiek inaczej bedzie patrzyl na swiati na Ciebie takze.watpliwe jest to ze ten zwiazek przetrwa tak czy inaczej.
ps.zostaw go chyba jestes masochistka.
mary jesli go kochasz daj mu jeszcze szanse, ja tez jej potrzebowalem... pokaz mu ze go kochasz, porozmawiaj z nim powaznie powiedz ze jak nie rzuci to ty go rzucisz.. dzialaj radykalnie, od razu sprawdzisz czy mu na tobie zalezy..
jeszcze raz powtarzam, dzieki takiej kobiecie jak ty odnalazlem sens zycia i potrafie sie cieszyc kazdym dniem.. mimo ze czesto mam doly.
mozesz uratowac jedno zycia, choc na pewno nie ebdzie latwo i nieraz bedziesz chciala zwatpic..
kurwa... gdyby nie kobieta taka jak mary, dalej bylbym zacpanym menelem nie znajacym umiaru...
ja siedze w domu, cpam w domu, cpam w szkole a w tym rkou mam mature, wale po kablach browna i morfine i spotykam sie z moja panna ktora mysli ze tylko pale trawke.... a jestem z nia juz rok;d
Taaaaaa.
gorzej jak ten koles wykonczy ja psychicznie..tzn ile ona to bedzie znosic?.a moze wkoncu zacznie cpac coraz czesciej(bo rozumiem ze jej sie zdaza)albo razem znim.
to strasznie toksyczny zwiazek..a takie niekoncza sie dobrza zazwyczaj.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Yumi Girl pisze:kurwa... gdyby nie kobieta taka jak mary, dalej bylbym zacpanym menelem nie znajacym umiaru...
dokladnie tak. siedze w domu bo jest weekend. zreszta pisalem ci z jaka czestotliwoscia cpam majke, nie bede tego tlumaczyl na forum, ale wiesz ze to sporadyczne.. teraz glownie pale tylko ziolo a towar wale srednio raz na tydzien dwa wiec nie pierdol wolfi i nie wklejaj cytatow z private'ow LOL
wiem co pisze i nie wpierdalaj sie ze swoim lewym poczuciem humoru
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).