Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
hej.jestem tu po to zeby zrozumiec ludzi ktorzy biora.jest tak min. dlatego ze zwiazalam sie z narkomanem wlasciwie nie wiedzac o tym.przez rok mnie oszukiwal ze jzu nie bierze ze to przeszlosc.pytanie dlaczego?przeciez ja chcialabym mu pomoc..nadal chce..nie zostawilabym go.a tego podobno sie obawial.teraz gdy juz wiem ze przez ten czas cpal (twierdzi ze teraz od 3 tyg. juz nie) nie ufam mu.nie wierze ze tak latwo mozna to odstawic.nie wiem.nigdy nie cpalam dlatego tez nigdy po nim nie zauwazylam, bo nei wiem jak wyglada czlowiek po fecie.palilismy razem ziolo on na innych mowil ze sa cpunami wiec mu ufalam.teraz nie mam pewnosci czy mi powie kiedy wezmie..chce sie Was wiec zapytac jak mu pomoc?czy w ogole sie da?czy jezeli on sam nei bedzie chcial z tym skonczyc ja cos zdzialam?i jeszcze jedno..co w tym jest takiego ze mozna klamac kogos kogo sie kocha oszukiwac bliskich klocic sie z przyjaciolmi?stracic wszystko zeby to miec?to jest cel? ja nie mam nic przeciwko zeby sobie zacpac na imprezie albo cos ale bez przesady zeby codziennie i w takich ilosciach..to jest uzaleznienie..to jest niebezpieczne..a ja go bardzo kocham chce z nim spedzic cale zycie ale jezeli on bedzie cpal nadal..to jak ? poradzcie mi co moge zrobic ?bo wiem jedno.nie zostawie go..mimo wszystko...

pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzim
  • 178 / 8 / 0
i tak wasz zwiazek nie przetrwa esli koles nie przestanie cpac. zawsze tak jest.
a ty? ty nic nie zrobisz, feciarz to feciarz, albo sam podejmie decyzje, albo zupelnie nic na niego nie wplynie, czekaj na rozwoj wydarzen
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
Utnij mu noc, zaszyj usta.
Najlepiej było by go wysłać na terapie do MONARU albo do jakiegoś katolickiego ośrodka odwykowego.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
wiesz postaraj sie kierowac rozsadkiem a nie sercem(bo to zgubne bywa)-jest cpunem..raczej go do niecpania nienamowisz(skoro do tej pory ci sie to nieudalo).woli od ciebie dragi-ot taka prawda.nawet jesli rzoci to sie zmieni..calkiem.bedzie to iny czlowiek inaczej bedzie patrzyl na swiati na Ciebie takze.watpliwe jest to ze ten zwiazek przetrwa tak czy inaczej.
ps.zostaw go chyba jestes masochistka.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: R.O.M.A.N »
Zgadzam się z przedmówcą. Jeśli rzuci, nie będziesz z nim szczęśliwa bo jego sposób myślenia i sposób bycia zmieni się radykalnie.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Takie związki są bez sensu - albo Ty nie wytrzymasz i go zostawisz [albo wylądujesz w psychiatryku z nerwicą] albo on Ciebie kiedy będzie miał dość bodkowego gadania. Prawda jest jedna - ćpun zawsze już będzie ćpunem.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
wisior pisze:
wiesz postaraj sie kierowac rozsadkiem a nie sercem(bo to zgubne bywa)-jest cpunem..raczej go do niecpania nienamowisz(skoro do tej pory ci sie to nieudalo).woli od ciebie dragi-ot taka prawda.nawet jesli rzoci to sie zmieni..calkiem.bedzie to iny czlowiek inaczej bedzie patrzyl na swiati na Ciebie takze.watpliwe jest to ze ten zwiazek przetrwa tak czy inaczej.
ps.zostaw go chyba jestes masochistka.
kurwa... gdyby nie kobieta taka jak mary, dalej bylbym zacpanym menelem nie znajacym umiaru...
mary jesli go kochasz daj mu jeszcze szanse, ja tez jej potrzebowalem... pokaz mu ze go kochasz, porozmawiaj z nim powaznie powiedz ze jak nie rzuci to ty go rzucisz.. dzialaj radykalnie, od razu sprawdzisz czy mu na tobie zalezy..
jeszcze raz powtarzam, dzieki takiej kobiecie jak ty odnalazlem sens zycia i potrafie sie cieszyc kazdym dniem.. mimo ze czesto mam doly.
mozesz uratowac jedno zycia, choc na pewno nie ebdzie latwo i nieraz bedziesz chciala zwatpic..
:)
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
kurwa... gdyby nie kobieta taka jak mary, dalej bylbym zacpanym menelem nie znajacym umiaru...
supravires: (19:05)
ja siedze w domu, cpam w domu, cpam w szkole a w tym rkou mam mature, wale po kablach browna i morfine i spotykam sie z moja panna ktora mysli ze tylko pale trawke.... a jestem z nia juz rok;d

Taaaaaa.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
switnie mrclane ze kobieta ci pomogla...naprawde
gorzej jak ten koles wykonczy ja psychicznie..tzn ile ona to bedzie znosic?.a moze wkoncu zacznie cpac coraz czesciej(bo rozumiem ze jej sie zdaza)albo razem znim.
to strasznie toksyczny zwiazek..a takie niekoncza sie dobrza zazwyczaj.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
Yumi Girl pisze:
supravires]

dokladnie tak. siedze w domu bo jest weekend. zreszta pisalem ci z jaka czestotliwoscia cpam majke, nie bede tego tlumaczyl na forum, ale wiesz ze to sporadyczne.. teraz glownie pale tylko ziolo a towar wale srednio raz na tydzien dwa wiec nie pierdol wolfi i nie wklejaj cytatow z private'ow LOL
wiem co pisze i nie wpierdalaj sie ze swoim lewym poczuciem humoru
:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).