Mi pomogła wyjść z depresji.
jesli macie jakies doswiadczenia to piszcie
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
Mi pomogła wyjść z depresji.
Hmm... A teraz pytanie za 100 punktów. Czy ta pierdolnięta osoba co to napisała miała naprawde depresje ?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
BTW na Wikipedii piszą, że marihuana łagodzi skutki depresji dwubiegunowej. Z drugiej strony jest też napisane, że może powodować stany depresyjne... Więc pewnie wszystko zależy od umiejętnośći stosowania zioła w odpowiednich sytuacjach i w odpowiednim celu...
PS mój pierwszy post na forum :) Witam wszystkich...
jak bede rzucał to pewnie będę miał depreche <_<
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.