Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
jakich zespołów słuchacie, które możecie polecić? ja zwykle włączam LAO CHE - Gusła, DEAD CAN DANCE, PINK FLOYD, BLACK SABBATH - Tyr, czasami jakiś psycho rap, ostatnio próbowałam z death i black metalem, black jako tako, death było kompletną porażką, THE DOORS nie było najgorsze. Chciałabym spróbować z czymś kompletnie nowym :)
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Polecam Nine Inch Nails
  • 11 / / 0
W walkmanie obok psychorapu kalibra, nut pfk, wszystkiego co zebralem ze starego pfk kompany mam jeszcze...

Czesława Niemena!

Nie wiem czemu, sluchajac tylko polskiego hiphopu w ktorym znajduje wszystko (bragga, truskul, oldskul, bounce, psychorap) - uwielbiam Czesława Niemena. Ma powalajacy wokal... Za kazdym razem kiedy mysle o talencie - uosabniam go z jego osoba. Ogolnie na DXM sluchajac w kolko walkowanych plyt pomyslalem sobie, ze znam to wszystko na pamiec i mnie to strasznie denerwowalo... Od tak ktos puscil pod 'Pod Papugami' i mi sie spodobalo - sciagnelo sie plyte i ma sie wszystko wrzucone na sluchaweczki... Proponuje ciut sciszyc sluchawki, Pan Czesław czasami wrecz krzyczy, a ze mam czasami w glowie ze siedzi kolo mnie, strasznie nie pasuje mi, ze krzyczy bo mysle, ze mam z nim zle relacje - dlatego wlasnie mam troche ciszej niz zwykle :)

Ja tylko proponuje, nie namawiam - nie spodoba sie nie widze problemu, kazdy jest inny :) Ale warto szukac... Wiec daje cos od siebie :)
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007 przez Mag Zmazik, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5299 / 104 / 0
Ja preferuję atmospheryczne dramenbejsy. Nie pogradzę głębokim postepującym domem :D /deep-progressive house/, ambiencikiem, ambientynym czilałtem, a kurde całą elektronikę lubię nawet trance czy też techno. Ogolnie lubie mooze, na kaszel pasi mnie wszytsko tylko nie disco polo i metal. Co za okrutna i cieżka muzyka. My, kaszlec nie lubiący powinniśmy się laaaaaaaaaajtować :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nivel »
ja se dla jaj kiedyś pobrałem jakiś otwór do tripowania Waves of Distaster, teraz serdecznie go polecam ;]
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja preferuje prawie kazda muzyke do dexa , ale najczesciej wybieram Shpongle lub cos podobnego . Gdy chce miec bardziej energetyczna fazke do potanczenia przewaznie slucham cos w klimatach infected mushroom , hallucinogen . Jesli chodzi o wizje to najlepsze miewam przy przestrzennych ambientach ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Dead Can Dance

jak do wszelakich podróży
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Podobnie jak panowie i panie powyżej, a w stanach mocnego ataku kaszlowego, najbardziej łagodzący jest dla mnie minimal, ambient, Trycky no i czasem Massive Attack. ;]
Uwaga! Użytkownik ukryty_Bek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
Bjork wymiata, szczególnie niektóre kawałki potrafia wznieść na wyżyny
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
ja sie wkręcam w Enyę... Wspaniała jest, jej muza też...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.