Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Ma/miał ktoś podobne objawy po jakichś dragach? A może ktoś ma tak na trzeźwo?
A może sobie uszkodziłem nieowracalnie mózg?
Oczywiście wybrałem się do psychiatry, dostałem niezły opierdol od babki, ale co zrobić. Człowiek jest głupi dopóki się nie przejedzie na psim gównie. Zwiększyła mi tylko dawkę neuroleptyku (Zalasta z 5mg na 10).
Niech ktoś mnie pocieszy ;(
|
\__/
ja też tak mam, tyle, że nie używałem żadnych inhalantów. Ale muzyka to mały problem, jak jakiś fajny hh się nuci to jeszcze jest ok, tyle, że nieraz w radiu usłysze jakąś zjebaną nutę, discopolo albo zamulastą i potrafi mi ona w głowie grać]
Kurwa, mam identycznie! Rozplanowuje sobie jak będzie przebiegać rozmowa. I też przez zioło i fetę prawdopodobnie. Może to nie jest psychoza ale może jakaś nerwica czy coś...
codeine pisze:Cannabisek pisze: ja też tak mam, tyle, że nie używałem żadnych inhalantów. Ale muzyka to mały problem, jak jakiś fajny hh się nuci to jeszcze jest ok, tyle, że nieraz w radiu usłysze jakąś zjebaną nutę, discopolo albo zamulastą i potrafi mi ona w głowie grać]
Kurwa, mam identycznie! Rozplanowuje sobie jak będzie przebiegać rozmowa. I też przez zioło i fetę prawdopodobnie. Może to nie jest psychoza ale może jakaś nerwica czy coś...
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Ale ja zwykle słyszę wybrane fragmenty kawałków na okrągło w sumie jak o nich pomyślę (więc może to normalne)... właściwie to się tym nie przejmuję nawet jeśli "katuje" mnie piosenka, melodia której nie mam ochoty słyszeć...
A może to tylko uzależnienie od muzyki???
Do TenTyp:
Sugerujesz że każdy z nas może "wynajmować" czaszkę małemu krasnalowi-ćpunkowi który słucha tych samych kawałków co my? Kurde... mógłby on chociaż raz wyjść i podzielić się jointem!... chyba zaraz zajebię tego małego chuja... :-D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.