Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
tokone pisze: Witam serdecznie, mam problem, MDMA zadko..., ostatnio 6 lat temu, chce przyjac na Sylwestra, jednak boje sie strasznie zbyt ciemnych oczu po niej - przy tak zadkim uzytkowaniu najblizsi napewno sie cos domysla, da sie z tym cos zrobic, macie jakies sposoby??, moze znacie nazwy lekow do zwezania zrenicy - jesli takie istnieja??
Moja rada: Zjedz to przy nich, tak żeby widzieli, później nie będą się dziwić i chamsko na Ciebie patrzeć, a Tobie nie będzie głupio.
Moja lepsza rada: Podziel się z nimi :-p Nie będziesz się musiał nimi przejmować, a tylko rozkręcisz balet.
Wiadomo, zależy jakich masz znajomków, bo mogą nie chcieć.
Tokone najpierw uzyj opcji szukaj. Bo pewno sie nie domyslasz... :nuts: ale to pytanie bylo juz zadawane conajmniej kilka razy.
Chyba ten topic powinien zostac zaproszony do smietnika ? ;]
tokone pisze: Ale tylko sen moze zrobic swoje, jak wroce nad ranem bez spania, to zrenice nadal beda duze??
Z reguły po dobrych śnie rano już wszystko jest w normie.
tokone pisze: Witam serdecznie, mam problem, MDMA zadko..., ostatnio 6 lat temu, chce przyjac na Sylwestra, jednak boje sie strasznie zbyt ciemnych oczu po niej - przy tak zadkim uzytkowaniu najblizsi napewno sie cos domysla, da sie z tym cos zrobic, macie jakies sposoby??, moze znacie nazwy lekow do zwezania zrenicy - jesli takie istnieja??
1. To jesteś dorosły albo coś kręcisz, a jeśli nie to nie wiem po co masz się wógle komuś tłumaczyć.
2. Jak już się masz tłumaczyć to powiedz, że piłeś, jesteś zmęczony i jeszcze rozgrzany.
3. Jak jadłeś nawet te 6 lat temu to powinieś wiedzieć to o co nas pytasz.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.