Na forum jest sporo osób, które pukają w żyłę - obojętnie co, niektórzy benzosy, inni opioidy. Ciekawi mnie, w jaki sposób ukrywacie ślady na przegubach, jak je tłumaczycie innym osobom? Domyślam się, że gadka o pobieraniu krwi/kroplówce za długo nie przechodzi.
Pozdro
po 2 - jesli umiejetnie zrobisz sobie strzala to nie bedziesz mial prawie wcale sladu
po 3 - mozesz uzyc pudru w sztyfcie i pokryc to miejsce
po 4 - heparyny uzywaj tylko na zagojone rany, nie wolno na swieze
[ external image ]
tak to miej wiecej wyglada, w realu gorzej bo uzywalem webcam zeby zrobic zdjecie.
sposob.... Nosic dlugie rekawy. moja szrama wyglada jakby mi ktos przejechal goracym haczykiem od pieca.... nie wiem co mam mowic, ze mnie kot zadrapal ?
Najwazniejsze ze nie wycieka jakies biale zolte gowno. albo tak jak niektorzy maja strupa jak nakretke od baku i otwieraja i tankuja....
|
\__/
pozdrawiam
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
"Requiem dla snu" daje do myślenia ??? TO O CZYM WY MYśLICIE ??? TO CHYBA OCZYWISTY OBRAZ UZALEżNIENIA NIC NOWEGO NIE WNIóSł... aha !!! bo tam były igły i obcięta ręka (fuj !!!), przez te kłucie...
Jak się wypierdolisz na chodniku, się skaleczysz, infekcja wejdźe to też Ci rękę amputują !!! (a najprędzej to właśnie w taki sposób, tyle że się częściej ludzie kłują niż kaleczą...)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.