ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: IGA »
Sam jesteś bezmózgowcem, a charakteryzuje to poprostu brak wyobraźni PALANCIE.
Nie jesteś pępkiem świata więc nie obrażaj innych... słownictwo też pozostawia WIELE DO ŻYCZENIA
Uwaga! Użytkownik IGA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
A tak propo ma problem z jednym grejfrutem prooblem bo wywalił do gory i juz prawie nie ma miejsca i nie wiem co zrobic :-).Box 80x80x180.Roslinki na 16 dzien flow..Przycinalem je dosc duzo mialem calkiem duzom torbe lisci moze jeszcze ? i gdzie w takim razie bo chyba nie na gorze lampa 400W wiec swiatla maja...
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: emo »
iga o co ci chodzi ????
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
daj teg grapefruita na dwór ma duze szanse zdążyć a jeśli niemasz gdzie go dać to ja bym chyba przycioł...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 19 / / 0
to jest indoor to jak na dwór ;) zreszta to odpada bo nie mam kompletnie gdzie... jeszcze niby mam troche miejsca chyba ze pobwaie sie w zginanie go ....
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
moze zwyczajnie go zlam na odpowiadajacej tobie wysokosci, bedzie rosl normalnie, tylko pamietaj zebys czyms zlamana lodyge przytrzymal bo spowrotem zacznie sie prostowac
  • 19 / / 0
a jak sie planty rozwijaja bo juz sam nie wiem ;)
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
rozwijaja sie normalnie w swoim tempie, moje wdowka tak miala, tez musialm troche ja obnizyc bo lampa juz za blisko byla i wlasnie do glowy przyszla mi mysl zeby zrobic cos takiego jak Soma na jakims filmie, mianowicie zgniesc lodyge w miejscu w ktorym odpowiada, palcami gniesc i rozcierac wtedy sie zmiekczy i latwo polozy do poziomu. Kiedys roslinka przy lst zlamala mi sie przy samej ziemi i nie zauwazylem zeby rosla wolniej od pozostalych. peace
  • 19 / / 0
hey niech mi ktos modea metode co zrobic jak juz nie mam miejsca 185 cm wysokosc a one pna sie pna :) w sumie dobrze z jednej strony a zdrugiej dupnie bo beda sie palic !HELP !!!!!!!!!
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Przywiaż do szczytu rośliny sznurek i nagnji ja trochę i przywiąż gdzieś aby roślina była nadal nagięta wtedy powinna ograniczyć swój wzrost, ale żeby rośliny się nie wyciągały w górę należy utrzymywac lampę nisko szczytów, wtedy rośłina nie pnie sie bardzo do góry, tylko bardziej rozkrzewia na boki.
Ja też mam NL & ICE 3 krzaki na 0,22 m^2 i dziś musiałem usunąc jednego krzala, bo już się nie mieściły w boxie i zostały mi 2, mają 26 dni wegu i dziś 11 dni flow i nadal idą w górę, ale bardziej na boki bo trzymam lampę jakieś max 10cm od roślin, stosując delikatne LST mają teraz ok 40 cm(box 1m), grube łodygi i wielkie liście.
A mam do ciebie pytanie bo moje już są na 11 dniu flow a nadal nie widać wogóle tworzenia się kwiatów tylko gdzieś nie gdzieś pojedyńcze włoski, kiedy u ciebie zaczęło się tworzenie kwiatów??
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.