Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 47 / 5 / 0
Raczej tak samo. Leki są stabilne chemicznie i zdatne długo po dacie.
Uwaga! Użytkownik crazyppl jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 4 / 0
To już moje 3 podejście do dawki 0.5 mg. Zawsze klepała, biorę raz w tygodniu, nie działa w ogóle, może działa ale tak jak diazepam 2mg 😅 1 mg za to działa przyjemnie. Mimo doraźnego brania dana dawka przestała klepać, dziwne ale jak czytam że ktoś bierze 10mg czy więcej no to już w ogóle na ostro....
  • 349 / 102 / 0
Import z Hiszpanii jest w plastikowym pudełku. Nie polecam :(
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 349 / 102 / 0
porownanie 1.jpg
tutaj tabletka xanaxu 2mg z importu równoległego z Hiszpanii, albo mi się wydaje, albo jest trochę inna niż na naszym rynku. Różowa to afobam 1mg z importu z węgier czyli frontin.
3.jpg
No i największy zawód - brzydki plastikowy pojemnik zamiast szklanego jak w afobamie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 633 / 154 / 0
@szufladziarz - zaczynam się trochę martwić, miało być schodzenie z trampka i alpry, a tymczasem leci test za testem :pacman:
Obecnie jestem w podobnym piekle i nie życzę nikomu ciągów opio-benzynowych. Ani tych pierwszych - rajskich, ani tych, które po czasie są już tylko dla uniknięcia skręta i ciężkich objawów odstawiennych.
Mam nadzieję, że dajesz radę i wszystko jeszcze pod kontrolą?
  • 349 / 102 / 0
Robię zapasy, bo mój ulubiony doktor ma już prawie 90 lat, jak odejdzie to skończy się eldorado. Podrzucam mu toniki wzmacniające i witaminki, mam nadzieję że dozyje setki :D

Wszystko z długimi datami leży sobie w szafce. Zresztą benzo są stabilne, w odpowiednich warunkach przechowywania nawet kilka lat po terminie nie powinno być problemu.

A jak było w fear and loathing in łaś Vegas- jak zaczniesz gromadzić to trudno przestać

Juz niedługo i będę miał wszystkie benzo dostępne w obrocie w pl :3 życzcie doktorowi sto lat
  • 305 / 40 / 0
@szufladziarz Tacy lekarze to złoto, sam mam podobnego. Normalnie się leczę u babki, która prowadzi moje leczenie, ale na boku mam jeszcze faceta, który zawsze mi przepisuje cztery opakowania alpry, cudowny człowiek :D
  • 349 / 102 / 0
Oj tak, planuję zrobić kolekcję wszystkich dostępnych w pl benzo, byle pan doktor dożył.
  • 2814 / 365 / 0
06 lipca 2021szufladziarz pisze:
Oj tak, planuję zrobić kolekcję wszystkich dostępnych w pl benzo, byle pan doktor dożył.
Taki doktor to skarb :) oby jeszcze pozył
  • 633 / 154 / 0
Ciekawy przypadek, nie powiem że nie %-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.