Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 984 / 5 / 0
no to pewnie jest na etylofenidacie ta sól, on ryje zatoki mocno. pare dni i wróci do normy. może possij tabletke na ból gardła, powinna pomóc
głupio wyszło...
  • 1 / / 0
Kolega przyjął przez głupote 25ml 2C-P (Roztwor robiony 50mg na 50ml). Najgorsze, że nie jest u mnie i nie obserwuje go cały czas ale jest z nim osoba do opieki. Jego waga to 70 i kilka kg. Czy jest ktoś tu kto przyjmował tak duże dawki? Każda rada się przyda bo jego objawy są nieciekawe:cały czerwony, dreszcze. Zarzucał to koło 15.

przeniosłem do odpowiedniego tematu #czeslaw
  • 3449 / 122 / 8
Są tacy co jedli i większe, po 25 mg to raczej nic mu nie będzie oprócz grubego bad tripa. Jeśli masz (albo on ma) jakieś neuroleptyki / benzodiazepiny to niech zje. Uspokajać, uzupełniać płyny. Niedługo przejdzie.
  • 2362 / 28 / 0
Tak za 16 godzin %-D
BS
  • 3449 / 122 / 8
Peak jest krótszy :) Całość przy takiej dawce to może trwać i 30, ale potem już nie jest tak grubo.
  • 2362 / 28 / 0
Potem może jakieś zapalenie żył być itp, jeżeli koledze zacznie bardzo mocno spinać mięśnie to dajcie mu jakąś benzodiazepinę (poza klonem bo nie nadaje się zbytnio do tego). Jeśli nie macie to piwo czy 2. Długie i mocne napięcie mięśni prowadzi do ich uszkodzenia i następnie do uszkodzenia nerek
BS
  • 1 / / 0
Dzięki :) Faktycznie poszukałem troche postów gdzie brali 20-30 i troche spanikowałem. Wolałem jednak dmuchac na zimne gdy przekroczył dawkowanie prawie o połowę ^^
  • 21 / / 0
Jestem doświadczonym graczem w RC. Popełniłem spożycie eth-cata (puder) w ilosci ok. 300mg w ciągu pół godziny. Teraz jest jakies 2-3h po aplikacji i głównie trzyma ostry speed i nieogar ale co mnie nie pokoi to ciężki i szybki oddech (ze dwa razy intensywniejszy jak na "biegu jałowym") oraz wysoki puls (nie mierzyłem ciśnienia), trzesiąwki rąk etc. Nie dysponuje benzo ani pokrewnymi. Ktoś coś doradzi? Panikować czy relax? ;P
Ostatnio zmieniony 09 marca 2012 przez Mephisto2oo9, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 21 / / 0
Ponadto - nie wiem czy to ma znaczenie - mam wrażenie, że faza jest mega sinusoidalna. To opada to nagle wchodzi (jakby sie po czasie dopamina załączała bo na samym początku sama adrenalina).
  • 3449 / 122 / 8
Połóż się, zrelaksuj, włącz spokojną muzykę. Pewnie już Ci przeszło. To nie jest wielkie przedawkowanie, sam kiedyś tyle zjadłem naraz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.