Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Raczej nie było tak dużo soli jak dobrze zrobiłeś ekstrakcję...
Lepiej tego nie grzej, zrób ekstrakcje, zostaw na blaszce na godzinę / dwie nawet w pokoju, potem zapakuj do bombek wysmaruj masłem i siup ! I po sprawie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
benzydamina rozpuszcza się w tak wysokiej temp. Trzeba było to zdrapać albo suszyć niższej temperaturze np na koloryferze.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Benzydamina też jest w chuj słona więc raczej to nie była sól..
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Ekstrakcja była zrobiona przeamatorsko ;) Bombki były jeszcze mokre jak je wkładałem do piekarnika, jeszcze trochę z nich kapało - że też ja nie pomyślałem, że w takiej temperaturze część benzy rozpuści się w tej pozostałej wodzie i przecieknie :/ Trochę tylko dziwne, że jak jeszcze było mokre, to było tylko słone, a jak wyschło, to zrobiło się tak cierpkie. Cóż, co się stało, to się nie odstanie. Następnym razem pójdzie na pewno dużo lepiej, dzięki wszystkim za rady :)
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 408 / 3 / 0
Ile trwa faza po cipaczu? (Sory, że nie edytuję, ale wątpię, czy ktoś by zauważył samego edita.)

EDIT:
Mam na myśli ten ostrzejszy etap, a konkretnie po mniej więcej ilu godzinach mogę wrócić do domu bez przypału, jeśli wrzucę 3 saszety.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2009 przez Ester, łącznie zmieniany 1 raz.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Wchodzi ok 30 minut do 1,5 h , potem ze 3-4 h ostrej fazy i około 10 h przesłyszeń, resztek halucynacji i stymulacji.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 408 / 3 / 0
Dzięks, przydałoby się takie info w FAQ.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ta substancja jest zbyt gówniana by poświęcić czas FAQ'a napisania.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 408 / 3 / 0
Poprawka:
Do amatorskiego przewodnika ;)

A czy taka gówniana... Na podstawie TRów wnioskuję, że może być ciekawa dla mnie - zagorzałego fana halucynacji ;) No i będzie co wspominać z kumplami, będzie jakaś odmiana od kody i zioła, pewnie będzie się z czego pośmiać... :)
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
na samej fazie nie trudno o bad tripa i to takiego, który przekona Cię, że już więcej jej nie wrzucisz. U mnie tak było. Od tamtej pory (ok półtora roku temu) nawet przez myśl mi benza nie przeszła. Radze uważaj. U mnie 3 saszetki (oczywiście po idealnej ekstrakcji) zrobiły mi z mózgu sieczke i przed całe popołudnie dnia następnego dochodziłem do siebie. Nie rozkminiałem co jest prawdą a co halunem. Niestety ona taka jest.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.