Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
450 mg to dużo 150 wystarczy.
It's not going to be fun.
03 października 2024madeofstars777 pisze: nie zamykala mi sie geba, nie balem sie zagadywac losowych osob,
jak się nie przesadzi z dawką to nawet brzmisz jako tako (różnie, na pewno to nie jest pijackie majaczenie)
03 października 2024madeofstars777 pisze: brak zmeczenia
i też pomijane w tym temacie (większość albo lęki albo bomba
ja często używałem np. do roboty
tak jak budowlańcy alkoholu, tylko bez większości skutków ubocznych alko
trza to zaznaczyć
Dzisiaj przed robotą wrzuciłem 900mg z myślą że i tak mam wyjebaną tolerke to nic mi się nie stanie i będę miał lekko poprawiony humor.
W drodze do roboty już wiedziałem że się pomyliłem i w moim przypadku pregabalina ma niespodziewane efekty.
Wypierdoliło mnie całkowicie, czułem się tak jak po pierwszych razach, ledwo mogłem ustać na nogach, czułem lekkość ciała i umysłu, ogarniało mnie takie szczęście w umyśle, że najchętniej zostałbym w tym stanie utulenia do końca życia. Miałem cudowny dialog wewnętrzny i czułem autentyczną radość Oczywiście w pracy wyjebka totalna, ludzi unikałem bo miałem paranoje że wszyscy wiedzą - standard w moim przypadku. W pewnym momencie stwierdziłem że jest za grubo i poszedłem do szefa z gadką że boli mnie brzuch
Wyszedłem stamtąd.
Też zauważyliście, że pregabalina różnych firm inaczej działa? Np. Egzysta fajnie nakręca i jest lepiej odczuwalna i nie boję się łykać jej w większych dawkach rekreacyjnie, a najtańsza Tabagine w większych dawkach wywołuje u mnie trzęsionkę i niepokój.
04 października 2024hubii pisze: no właśnie gadka to jedna z ciekawszych właściwości tego gówna, często tu pomijana,
jak się nie przesadzi z dawką to nawet brzmisz jako tako (różnie, na pewno to nie jest pijackie majaczenie)
Pracowałem głównie na predze dawki stopniowo dla tolerki od 300 do 900.
Ja to czułem że jestem zajebany ale reszta normalnie ten sam Vibe.
Jak ktoś zna ćpunów to wyczai prege niestety.
Złapali z benzo mnie tak po prostu w miejscu kolchozniczym. I to dzień po, prawie doba minęła. Jebany xan.
Ale fakt troche tego szło
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
03 października 2024madeofstars777 pisze:ja ostatnio jak zarzucilem 450 (dorzucalem co godzine 150), a byl to moj 2x z prega, to mialem faze cos pomiedzy emka a alkoholem, nie zamykala mi sie geba, nie balem sie zagadywac losowych osob, brak zmeczenia, lekka eufo, no fajnie. Ze skutkow ubocznych to troche chwianie sie na nogach i dretwienie konczyn w nocy.02 października 2024zupelnienikt pisze: Pregaba nieźle ryje beret, zarzuciłem 450mg w dwóch dawkach, w nocy podobno wpuszczałem ziomka do mieszkania, a nic nie pamiętam.
@pomasujplecki
Jak cie w robocie znaja i wiedza, ze generalnie raczej za czesto nie jestes rozmowny i bardziej skupiony na robocie, i nagle zaczniesz nawijac jak katarynka to uznaja ze cos jest na rzeczy, byc moze.
Raz przesadzilem z dawka i to dosc konkretnie, poszedlem do roboty i z deka bylo chwiejnie na nogach, podejrzewam, choc napewno uznali, ze cos jest na rzeczy bo bylo dmuchane XD
brak zmęczenia
---------------------------
@tosieniedzieje
Ostatnio zarzuciłem 300mg i też mnie zmiotło z planszy, miałem meeting w robocie (zdalnie na szczęście) to gadka mega, momentami aż za mocno.
"chyba najebany" XD
---------------------------
Dziewczynie dałem 150mg to 3 godziny kupowała w necie buty z czego mówiła przez pół godziny próbowała zapłacić xD. No i równowagę traciła.
W ulotce napisane nie łączyć z lorazepamem to kombo to haj lub instant sen zależy jak wylosuje.
Łączył ktoś z tianpentyna?
Jeśli to bezpieczne to czuje że czeka mnie tydzień dobrego nastroju.
Dzisiaj mam 3 dzień bez pregi, bo z odstawiennych SNRI to już znośne brain zapsy, odstawiennych pregi nie odczuwam, więc co drugi dzień branie jest ok. A co do tolerancji to też ostatnia moja dawka 600mg nie była jakoś znacząco inna w działaniu niż ta pierwsze dwa tygodnie temu, solidnie mnie siekła, więc tak myślę czy to kwestia organizmu czy przesadzacie niektórzy z tą szybko rosnącą tolerką? Może i tolerka rośnie, ale to powoli.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/68447774_605.jpg)
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi
Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/egipt.jpg)
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw
Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/narkotestypolicja_0.jpg)
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?
Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.