Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 82 / 6 / 0
Dobrego bebsa mam do skubania. Taki soczysty, że jak go kruszę klei się do łapek ostro. Wczoraj wieczorem poszło 1 szkiełko, a dziś dalej czuję, że mam THC we krwi :-) Taka miła sedacja.
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 6 / 0
Nie wiem co to za odmiana. Podobno 16% THC. Działa jak typowa hybryda czuć wbicie w fotel i spowolnienie czasoprzestrzeni, jednocześnie chęć działania. I do działania i do spania :-) Poludnie Polski nie narzeka na złe jaranie raczej (jak ktoś twierdził)
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 12 / 0
Pytanko mam panowie okres półtrwania THC u nałogowego palacza ile może wynosić ? Mija aktualnie 78 godzina detoxu i nadal czuje te THC do cholery chociaż jest już lepiej.Czytałem że nawet 5-14 dni?
Przez rok było jarane dużo.
Chociaż już nie mam takich powiek ociężałych i jak patrze na szafke to stoi normalnie a jak rzucałem 1 dnia to jakby się oddalała XD Może to brzmi komicznie ale tak było.
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 6 / 0
Jak już było wspomniane, THC długo "wietrzeje", ponieważ odkłada się w tłuszczach. Sam miałem niedawno 1-tygodniowy detox od mj. Tak od 3 bądź 4 doby zaczęło się robić bardzo źle - w szczególności ta przejebana bezsenność. Raz miałem 🌙 noc, której bym W OGÓLE nie przespał, gdybym nie miał benzo i musiałem na sen zjeść 1 mg alprazolamu.
Z kolejnymi buchami po tygodniu, wszystko wróciło do normy sen w normie :/
  • 980 / 84 / 0
Mieliście styczność z jakimś takim dziwnym ziolem, miękkie, wydaje się jakby było sztuczne, nie da się tego rozrobić w młynku bo jest jakiś gumowe, pachnie jakimś perfumem, pali się bardzo ciężko, śmierdzi bardzo, działanie też mega dziwne, takie nie dorobione zioło
  • 1537 / 197 / 0
pokaż foto , będzię prościej ocenić
  • 5184 / 917 / 0
Moze dopek posklejany gumą arabską .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 40 / 4 / 0
Otoz ostatnio z 2 kumplami wbilismy na chate, kupilismy strasznie mocny towar i spalilismy 2 wiaderka na glowe.
Na poczatku tanczylismy w dziwne sposoby jak debile i smialismy sie jak sam skurwysyn.
Ale po chwili usiadlem na lozko i nie moglem przestac sie ruszac. Nie moglem ani sekundeczki usiedziec prosto. Wygladalo tak jakby przesuwal swoje rece po ciele caly czas. Jakbym sie "macal". I caly czas trzeslem nogami w rozne sposoby.
Po kilku chwilach mialem bardzo dziwne podejzenia. Caly czas bylem w 10000% pewny, ze kumple probuja mnie okrasc, albo najebac mi albo, ze sie nasmiewaja. Obojetnie co kumple do mnie powiedzial to wydawalo mi sie, ze snuje on szyderczy plan wobec mnie. Nie wiedzialem kiedy mowi prawde, a kiedy nie. Caly czas zdawalo mi sie, ze cos planuja, a ja nie wiem co.
Mialem juz tak kilka razy, naprzyklad spalilem jointa, wbilem na czat zeby sie ponasmiewac i po chwili mnie zatykalo.. Spedzalem cala faze na rozmyslaniu czy Ci ludzie sa prawdziwi czy to sa "boty" wstawione na czat...

Czy tez tak macie?? I jak to powstrzymac? Jest to strasznie uciazliwe... Psuje cala faze. Probuje sobie wkrecic cos innego, ale sie nie da. Nie potrafie nigy rozroznic czy to prawda czy tylko sobie wymyslam bo sie zjaralem. Jestem zawsze w 100% pewien, ze cos jest nie tak. Kiedys tak nie mialem... od kilku ostatnich razy tak jest,
Uwaga! Użytkownik Leniwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 518 / 103 / 0
^ To chyba czas żeby zrobić sobie przerwe albo palić słabsze, póki jeszcze czas to dobrowolną, a nie gdy psycha klęknie na amen.
  • 509 / 25 / 0
Jakie ty THC w sobie czujesz po 80h „XD”
Daj na luz już lepiej z tym shitpostingiem i zajmij się czymś ciekawym, chyba za dużo czasu masz czytając twoje posty na temat alc i mj.Od miesiąca trudni mi wyjść z podziwu
Zablokowany
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.