topic28158.html - wątek ogólny o substancji
Przejrzałem kilka stron i ludzie piszą, że zatrzymuje działanie zioła.
03 lutego 2020Towierz pisze: Mogą być jakieś nie przyjemne efekty przy zażywaniu THC i Risperidonum?
Bierzesz lek przeciwpsychotyczny i jarasz gandę, która wzmaga psychozy???
Jeśli chcesz sobie wyprostować psychikę, to zdecydowanie odradzam palenie.
Mój kumpel z podwórka miał lekko nierówno, zaczął więcej jarać i mu się wkręciły konkretne psychozy.
To nie urban legend, tylko historia, którą widziałem na własne oczy.
Wierzę, również byłem świadkiem jak zioło zjebało komuś łeb i to nie jednej osobie. Jak coś szwankuje pod kopułą to THC zadziała jak katalizator czyli znacznie przyspieszy proces.
C.R.E.A.M.
Może przerwe ten detox ale boje sie zajarac czy znowu paranoi nie dostane chociaz moze olejek cbd pomoze.
31 stycznia 2020ogkush pisze: ^U mnie to samo, jeszcze nie dawno pisalem, ze pale od 15 lat codziennie, bez wiekszych skutkow ubocznych etc. Spalilem ok. pol grama z butli w trzech nabiciach, jednak w krotkim odstepie czasu. Nagle poczulem uczucie dusznosci / zapchanego gardla, co przerodzilo sie w pierwszy w zyciu atak paniki ( wszystkie objawy ) z przekonania, ze sie udusze, chcialem dzwonic po karetke.
Nie byla to zwyczajna schizka czy mocniejsze bicie serca. Pomogly elektrolity z cukrem + czas.
Narazie boje sie zapalic aczkolwiek czaje sie na malego dzojka.
Przerobilem w zyciu przerozne tematy, od najlepszych odmian z kofikow po lodowy hasz, moonrocksy i woski, zawsze czujac sie pozytywnie.
Chyba przejaralem glowe i orgaznim zakomunikal ze ma dosyc, tak to odbieram.
Cheese Skunk od sensi Genetics, podlewany sama woda, srednio zbity, lisciasty, co jeszcze bardziej mnie zdziwilo ze tak sie porobilem, sredniej jakosci tematem.
:(
z tego powodu palenia rzucac nie musisz, miej przy sobie colke, batona i tyle. po zapaleniu profilaktycznie pare lykow plynnego cukru i bedzie dobrze. czesc objawow faktycznie wydaje mi sie dodatkiem od psychiki - panika.
29 stycznia 2020Nurkoz55 pisze: Ale miałem dziś dziwną faze.W nocy piłem se piwka i wyjarałem 2 wiadra było spoko po czym spałem 2h przez alkohol pewnie.No i o 10 postanowiłem zajarać żeby w końcu usnąć.Jezu jakiej ja paranoi dostałem .Miałem przez 5 minut utrate świadomości no masakra.Nigdy nie palcie po zarwanej nocce i zmeczonym nigdy.Kurwa strasznie dziwne to było.Mocno mi tolerka spadła przez ograniczenie codziennego jarania.
UPDATE
Napisałem do ziomeczka co to samo pali to potwierdził tylko ze mocne i tyle.No ale kurwa strasznie dziwne.Popiół normalny topy też żadnego czarnego z popiołu i topów nie widzę.Tylko zapach dziwny ale samych topów bo podczas palenia git w smaku też.Chyba nie mogę już tyle palić co kiedyś
Mogę zdjęcie wstawić ale wychodzi na to że po prostu przemęczenia zrobiło swoją robote.Ale chociaż nauczyło mnie to na przyszłość żeby tyle nie jarać.Teraz zapaliłem 3 buchy z lufy i wystarczy xD
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.