Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 640 / 119 / 0
Żeby funkcjonować na stymulantach bezzjazdowo, trzeba sobie przeszlifować zwoje mózgowe i wyrobić tolerkę. Domowe sposoby niewiele pomogą osobom, które przechodzą zjazdy w męczarniach. A zbijać fazę benzo nikomu nie polecam.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
Ja o benzo nie wypowiem się, za wiele nie wiem, usłyszałem o nich pierwszy raz po 15 latach spidowania :P....Nie wiem również czy kwetapinę można podpiąć pod benzo, ale polecam serio jedną jej tabletkę jeśli psychicznie jak i fizycznie mamy zbyt mocno spidową fazę - ściąga do poduszki spokojnie i nie wiedzieć kiedy zasypia człowiek ( przynajmniej na mnie tak działa_
estazolam oraz Nitrozepam - nie polecam ale to może przez me osobiste preferencje, gdyż zauważyłem że świetnie mi się mixuje ze spidem i mam zajeeeeeebistą fazę przy odpowiednim dawkowaniu tych dwóch srodków.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Kwetiapina to neuroleptyk. Tabletkę? Są różne dawki. IMO już prędzej benzo niż neuroleptyki, mieszanie neuroleptyków ze stymulantami jest dla kozaków, którzy neie dbają o beret.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 102 / 10 / 0
27 stycznia 2017kkrecha pisze:
ale polecam serio jedną jej tabletkę jeśli psychicznie jak i fizycznie mamy zbyt mocno spidową fazę - ściąga do poduszki spokojnie i nie wiedzieć kiedy zasypia człowiek
Benzo nawet w ręku nie miałem nigdy, ale chyba jednak zobaczę jak to jest.

Myślcie co chcecie, ale jak narazie dalej zostaję przy kąpieli w masce przeciwgazowej, z odpaloną racą i paroma granatami dymnymi..
  • 397 / 32 / 7
27 stycznia 2017misspill pisze:
mieszanie neuroleptyków ze stymulantami jest dla kozaków, którzy neie dbają o beret.
No więc jestem kozacko pojebany ? :/ zapamiętam na przyszłość, jednak póki co planuję wciąż ciagnąć abstynencję, jak długo? się okaże... oby tak długo jak długie były kreski którymi się raczyłem.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Generalnie nie widzę jakiegokolwiek sensu leczenia zjazdu neuroleptykami. Jeszcze zrozumiem podać halowpierdol gdy ktoś przeholuje do tego stopnia, że ma wzmożone przewodnictwo dopaminergiczne, które skutkuje stanami psychotycznymi, ale na zjeździe? IMO to tylko pogorszy ten stan bo jeszcze więcej obniży, i tak już obniżony odstawką, poziom dopaminy. Trochę zdupy pomysł jak dla mnie
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 3455 / 1124 / 0
Dokładnie tak. Dlatego radzę wystrzegać się sedujących neurleptyków, być może się wyśpimy, ale apatia następnego dnia będzie nie do zabicia. Zalecam na zjeździe łączyć z atypowymi neuroleptykami, które wywołują presynaptyczne powinowactwo dopaminergiczne. Amisulpryd (Solian) w określonej dawce 50-300mg, flupentiksol (Fluanxol), ew. z braku laku arypiprazol (Abilify). Powinny wydłużyć rush i zmniejszyć zjazd, przy czym ten pierwszy co najważniejsze - zawsze sprawuje się podobnie (testowane na małej grupie osobników, w tym wielokrotnie przez autorkę postu :-D ). Warto zaznaczyć, że to wybredne i nie zawsze tak samo klepiące substansidła.

misspillz.blogspot.com
  • 34 / / 0
Z tego co rozumiem to neuroleptyki odpadają jeśli bym chciał się wyłączyć i iść spać? A co myślicie o hydroksyzynie? Ja zazwyczaj biorę 2-3 a czasem 5 tabletek 25 mg i często pomaga.
  • 732 / 57 / 0
skoro czesto pomaga to przeciez znasz odpowiedz, wiec po co to pytanie ? o hydroksyzynie ile osob tyle opinii, ty juz swoją masz.
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 3455 / 1124 / 0
Z niezbyt szerokiego doświadczenia, 50-300mg amisulprydu + 150-450mg moklobemidu, z poziomu -5 zjazdu wchodzicie na +2, nie zapominając o minerałach i całej tej ferajnie, bez snu dalsza kontynuacja, godzinkę leżenia, aby rozprostować zmarniałe kończyny - między zejściem a wrzutką leków, coby ten moklobemid nie wywalił ciśnienia (na to warto zwrócić uwagę i dorzucać powoli, co godzinę tabletka aż do uzyskania upragnionego efektu). Nie jest to trolling.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.