Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 607 / 25 / 0
08 września 2017Dzikidzik85 pisze:

I gdzie można kupic glikol? W.aptece dostane?

I jak.najlepiej zrobić 100mg flubromazepamu w glikolu? Ile ml?
W aptece nie dostaniesz, na allegro, poszukaj w necie firm, które się zajmują rozprowadzaniem tego typu związków chemicznych.

Co do flubro ze względu na dawkowanie rozpuściłbym 200mg w 100ml glikolu.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 131 / 5 / 0
Czyli 100mg w 50ml

Ok dzięki.

I jak wtedy dawkowanie insulinowka?
Wtedy wyjdzie ze.1ml = 2mg flubro
2ml na.spokojnie?
  • 3406 / 534 / 0
05 września 2017fantastikum pisze:
No mam ten sam przypadek, przez 2mc codziennie etizolam (z przerwami na wiraże na c-zolamie), więc chyba na cold turkey się nie rzucam. Mam 300mg f-broma, tylko boje się, że 8mg to będzie dla mnie za mało - skoro waliłem po 10mg etizolamu. Dobra tam, wyjdzie w praniu...
I jak idzie ? muszę dokupić jednak f-zepam bo nie daje rady... dziś mnie złapała znowu zjeba, kurwa wczoraj też popiłem trochę...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 427 / 43 / 0
[mention]polymeraze[/mention], idzie jak po grudzie ;D Miałem około 0,3g i waliłem z noopeptówek. dwie przed spaniem, wybudzałem się przed budzikiem, ale mimo wszystko te 6-7 godzin przespanych. Rano niestety senność i brak możliwości ponownego zaśnięcia, dlatego szła porcja fenidatu (ale to różnie: raz IPH, raz 4F-MPH), i to zawsze do kichawy, chociaż posiadam fajne, bardzo przydatne kapsułki skrobiowe (swoją drogą śmieszna sprawa z ich zakupem, prawo farmaceutyczne powinno się leczyć psychiatrycznie - serio!). No, ale ten kuszący zapiek w nozdrzach ze starych lat tak uwielbiany, już się utrwalił. Na szczęście już mam małą ilość fenidatów, ale jutro spróbuje z kapsuły.

A idzie jak po grudzie, bo jednocześnie chcąc wyjść z bzd - zakupiłem sobie nowe - oczywiście jeden pro-ćpak (wiadomo o kogo chodzi ;D), a drugi to znany z siarki :D Pierwotnie zakładam, że ma mi służyć na rok, jako apteczne bzd do ew. "bad tripów", ale to tylko pierwotne założenie :)

Dzisiaj trochę dekadencja mnie złapała i poszły dwie lampki alpagi + 4 noopeptówki flu-bro, do tego trochę maczany... Oczy mnie się kleją.

Mimo wszystko tak patrząc na ilość to zostało mi jeszcze z 150mg (estymuje oczywiście) jak się uda wyjść to będzie super, jak nie to też (uwaga! to był żart). Ogólnie nie wiem, czy klasyfikuje się jeszcze do odczuwania skrętów, ale chyba tak. Mimo wszystko 2mc na ciągu rc-bzd i 1mc na aptecznych. Bez dnia przerwy! Raz szło tak zwyczajnie, jako podkład pod coś, innym razem czysto, żeby się ujebać (c-zolam, oczywiście) - a z reguły to na spanie. Więc wydaje mi się, że skręt wysoceprawdopodobny!
Mimo wszystko będę się starał, aby jakoś zracjonalizować podaż flu-bro celem redukcji wpierdolenia. A te, które zamówiłem - po prostu mieć na specjalne okazje.
Wiadomo, bzd posiadają tak potężną moc przyciągania, że będzie trudno - ale z trudnościami trzeba walczyć - inaczej byśmy się nie rozwijali! Dobra ledwo widzę na oczy, zapalę bucha i seeeen!
Pozdro!
  • 870 / 118 / 22
Flubromazepam też jest niebezpieczny - uważałbym z używaniem go do redukcji skrętów po innych benzo... Poza tym zawiera FLUOR, a ten blokuje szyszynkę - naszą najważniejszą antenkę... A martwa szyszyna to totalne rozkalibrowanie ciała, duszy, emocji itp. Ten proch nie dość że podstępnie uzależnia poprzez dłuuuugie działanie, to jeszcze truje fluorem... Proponuję zapodawać go co najmniej w odstępach 4-dniowych. Nie polecam codziennego walenia, bo wtedy nakładamy dawkę na dawkę, dawkę na dawkę i jeszcze raz dawkę na dawkę.
  • 131 / 5 / 0
Siema.
czy flubromazepam od bezpiecznikaa ten prima sort w prochu teraz co jest dostepny to jest ten sam który siedział w flubromazepamie w tab 8mg ktore byly tez u niego dostepne kiedyś?

Czy to całkiem inny sort?

Bo te 8mg w tab wtedy robilo ale lajtowo a jesli proch ten teraz to jest ten sam ktory sluzyl do wypelnienia tych tab wtedy to srednio ekonomicznie to wychodzic bedzie...

Ile dawkujecie tego flubromazepamu w prochu od bezpiecznikaa zeby sie uspac? 6h chociaż bez pobudki bo na tym mi najbardziej zalezy wlasnie. I nie bedzie to sen po stimach zbijany benzo ale po prostu natural czysty jak łza organizm.

Tolerka na benzo chyba niska

Kilak razy etizolam w tabsach kupowane raz na miech/dwa i wtedy ciagi dziennie ale wieczorem na zbicie stimów przez 5-7dni max od 1 do 3tab max ( w sumie przerobione moze 30-40tab w zyciu ) ost raz z miech moze poltora miecha temu

Etizolam w płynie od Bohaterów 50ml ( tu poplynalem ostro bo dawkowalem od rana do rana praktycznie w jakis odstepach roznych czasowych..... butla 50ml poszła w 48h około ) To bylo okolo 2 tyg temu. Od tamtego czasu NIC z benzo... :P

Kilka razy clomazolam w tab ale rzadziej i mniej niz eti i pdobnie choc ciagow nie bylo. poprostu wrzucana 1-2tab na noc raz na jakis czas ( zjedzone max 15-20 tab w zyciu ) Ost raz hmmmm moze 2 miechy temu.

Flubromazepam w tab 8mg ( raz w zyciu rok temu ) Zjedzone 3 tab w przeciagu 6-8h

Flutrazolam czy jakos tak( dwa raz w zyciu ) max 10 tab zjedzone. Rozlozone na 2-3dni.
Ost raz dobre hmm moze 1,5 miecha temu tez gdzies tak.

This is ALL benzo What I take on my all fucking wild live ;)

Takze zapytam na koncu jeszcze raz:
Ile proponujecie tego flubromazepamu w prochu, nasennie by było ok?
Bede to mial rozcienczone w glikolu.
100mg flubro na 50ml glikolu
1ml = 2mg flubromazepamu

Dzięi z góry za pomoc ;)

Pozdrawiam...... ;)

DzikiDzik85
  • 5205 / 921 / 0
Tak szczerze, to flubro to słabe nasenne benzo :) Mnie bardziej aktywowało. Co nie znaczy że spać się nie bo da, ale nie" muli"

Szczerze to 8 mg to taka standard dawka. Nie za duża nie za mała. Po 8 nikt się nawet nie pokapował że jestem pod wpływem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 607 / 25 / 0
Potwierdzam, że 8mg to dobra dawka. Niczego po Tobie nie widać, anksjolityczne działanie i większość osób aktywizuje. Nie zasnąłbym raczej po flubromazepamie w dawce 8mg.

P.S. Jak się obawiasz 8mg, to weź 6mg, proste. ;-)
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 2881 / 302 / 0
Ja ostatnio po 3 miesięcznej przerwie wróciłem na parę dni do benzo. Jadłem po 5-10mg diazepamu i czułem je ale spoko.
Po 4mg f-zepamu zacząłem się zataczać :D na szczęście po przespaniu się było już spoko.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 131 / 5 / 0
A na schizy po stimach dobrze dziala? Radzi sobie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.