Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 198 / 1 / 0
Porównawczo, 400mg 25C zadziałało mocniej, niż 1250mg 25D. Oceniając jeszcze przed paleniem, oczywiście.
błędna jednostka ziom
  • 1392 / 10 / 0
Fakt, czytajcie wszystko jako mcg. Edytować już, niestety, nie mogę. Ale kto się choć trochę orientuje, to nie będzie miał z tym problemu.
  • 18 / / 0
Planuję niedługo ponownie spróbować 25D i tu pojawia się moje pytanie - czy mix z mj to dobry pomysł? (zależy mi przede wszystkim na psychodeli, zastanawia mnie czy pozwoliłoby to jeszcze ją wzmocnić).
  • 1456 / 19 / 0
Moim zdaniem dobry, na pewno zwiększy trochę doznania psychiczne, przynajmniej w moim przypadku tak było.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 76 / 0
Wygląda na to, że ten 25d bardzo różnie działa.

Czy tylko greenwave po tak niskiej dawce został zmiażdżony? Może jest nadwrażliwy na nbom'y?

@Greenwave: Testowałeś inne fenki z tej serii? Działały tak jak na innych?

Trochę się boję zarzucić 2,5mg, bo np. na 2C-P byłem dosyć wrażliwy, a wyobraźcie sobie co by było wtedy z G. gdyby zjadł 2,5 miast 0,8 %-D
  • 1444 / 76 / 0
Testowane 1,4mg weszło bardzo lajtowo, wizualnie porównywalnie z 2,5 czy 3,5 DOC. Zarzucone w kinie na maratonie filmowym, jest to substancja naprawdę bezprzypałowa, psychodela na niskim poziomie, ogarnialna. Do tego brak problemów z poruszaniem, więc można by próbować na imprezy.
  • 992 / 25 / 0
Ja po takiej dawce to chichram się bez opamiętania ;) Co do poruszania się, na początku jest trochę ciężko bo jest efekt nie rozruszanych stawów, ale jak już się wstanie i pochodzi jest okay.
Na jakiem filmie byłeś?
  • 857 / 2 / 0
Ja jadlem 1,5 mg i czulem na granicy placebo zmiane kolorow i jakies takie ogolne malutkie rozluznienie, dopiero jak dojadlem 18mg 2cb to zrobilo sie poteznie i totalnie inaczej niz przy samym 2cb wiec substancja zadzialala ale slabo. Na nastepny raz 2,5.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
2,5 już jest konkretnie, jak dla mnie zmiany psychiczne epicko mocne. Za to wizualnie prawie wgl nie działa. Jestem ciekaw mixu 25D + 25B.
  • 2362 / 29 / 0
2.5 powinno być spoko, mnie rok temu chyba 2.8mg trochę zbyt mocno fizycznie porobiło
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.